Centrale Termice

Margas Instal: Centrale termice de cea mai buna calitate

De ce microcentrale in condensatie Vaillant?

  • Siguranta pe primul loc
  • Performante tehnice la cel mai inalt nivel
  • Traditie
  • Inovatie
  • Profesionalism
  • Gama larga de produse

Centrale termice VaillantEficienta arderii 109%

Aceasta noua tehnologie, utilizata la aparatele Vaillant care realizeaza incalzirea si prepararea apei calde menajere, a aparut ca o solutie la problemele actuale privind scaderea evidenta a resurselor de combustibili conventionali. Principalele avantaje ale noilor aparate cu tehnica condensatiei decurg din faptul ca au o eficienta a arderii cu 15 – 16% mai mare decat aparatele conventionale. Avand in vedere ca aparatele conventionale au o eficienta a arderii de 92 – 93%, aparatele Vaillant ce utilizeaza tehnica condensatiei ajung la o eficienta a arderii de 108 – 109 %.

Sistemul de Condensare a Apei – Aqua Kondens System (AKS)

Este folosit la aparatul VU atunci cand la el este racordat un boiler pentru prepararea apei calde menajere. Prin utilizarea acestui sistem, aparatul va functiona cu eficiente mari ale arderii chiar si atunci cand se realizeaza incalzirea apei calde din boiler. Automatizarea de tip electronic va calcula permanent temperatura necesara pentru agentul termic in functie de temperatura dorita la apa calda menajera.

Sistemul confort constant de apa calda menajera – Aqua-Confort System

Aparatele de tip instant pentru producerea apei calde menajere VUW ofera un confort maxim la a.c.m. intr-un spatiu ocupat minim.
Utilizand sistemul Aqua-Confort, apa calda menajera din schimbatorul secundar de caldura este mentinuta la temperatura dorita, timpul de asteptare la deschiderea unui robinet fiind foarte scurt.

Sistemul de informare si diagnoza (DIA)

Determina o usurinta in utilizare de catre personalul de service. Display-ul ofera informatii cu privire la starea aparatului. Cu ajutorul acestei diagnoze clare, remedierea erorilor aparute in aparat se face in cel mai scurt timp posibil.

Durata mare de viata

Materialele folosite pentru elementele componente (de exemplu: inox pentru schimbatorul primar de caldura) fac posibila functionarea aparatului timp indelungat, fara probleme.

Eficienta maxima intr-un spatiu minim

Prin intermediul noului aparat VUW 376-5 cu tehnica condensatiei, la T=25K obtinem un debit de apa calda menajera de 20l/min.
Centralele murale in condensatie au fost construite astfel incat aerul necesar arderii sa poata fi preluat prin intermediul tubulaturii de aer/gaze arse din exteriorul incaperii in care sunt montate. Datorita acestui fapt si datorita acordurilor tehnice in vigoare, aparatele in condensatie pot fi montate si in bai sau alte spatii cu un volum mai mic de 18m3.

Centrale termice VaillantSiguranta pe primul loc pentru centrale termice Vaillant

Microcentralele Vaillant sunt dotate cu cele mai multe elemente de siguranta care nu numai ca feresc clientul final de accidente nedorite, dar prelungesc si imbunatatesc viata aparatului. Printre acestea se numara:
Doua microprocesoare ce functioneaza in paralel verificand simultan starea de functionare a aparatului Dvs. O eventuala avarie nu va putea trece de ambele microprocesoare.

Electrod dublu de aprindere pentru o aprindere sigura. Aparatele Vaillant sunt prevazute cu doi electrozi de aprindere astfel incat scanteia sa se formeze in pozitia corecta, eliminandu-se posibilitatea aparitiei acumularilor periculoase de gaze.

Transformator de ionizare Indiferent daca apar variatii ale tensiunii sau chiar daca se inverseaza faza cu nulul, citirea avariei la „lipsa gaz” se va realiza fara probleme.
Protectia la inghet in instalatia de incalzire Pentru un consum minim, in perioadele in care sunteti plecati, centrala va functiona doar pentru a mentine o temperatura de 5oC.
Limitatorul de temperatura de siguranta, protectia la „lipsa apa” este o functie de siguranta obligatorie, ceruta de normele europene.

Prin intermediul vasului de expansiune (exterior la aparatele in condensatie) si al supapei de siguranta in instalatia de incalzire se va pastra o presiune constanta, presiunea maxima admisa fiind de 3 bar.
Toate aparatele Vaillant trec prin numeroase faze de verificare in conditii normale de functionare racordate la gaz si apa inainte de a iesi pe poarta fabricii, fapt ce il puteti observa prin urmele lasate de flacara pe camera de ardere si prin apa din aparate.

Performante tehnice la cel mai inalt nivel cu centrale termice de la Vaillant

Debitul minim de apa calda menajera de 1,5 l/min la temperatura constanta a apei calde.
Presiunea minima la care aparatul functioneaza pentru producere de apa calda menajera este de numai 0,15 bar.
In concluzie: daca avem apa rece vom avea si apa calda cu aceste centrale termice!
Aprinderea electronica cu ajutorul a 2 electrozi. De ce Vaillant foloseste 2 electrozi si nu unul singur? Pentru a elimina posibilitatea ca scanteia produsa sa nu intalneasca gazul, astfel ajungandu-se la acumulari de gaz in camera de ardere. In plus, ca element de siguranta, centralele Vaillant sunt prevazute cu un al treilea electrod care are functia de supraveghere a flacarii. Daca in timpul functionarii presiunea gazului scade foarte mult si flacara se stinge, electrodul de ionizare va intrerupe functionarea centralei si va inchide gazul astfel incat nu vor putea aparea acumulari periculoase de gaze.

Placa electronica: Vaillant este printre putinii producatori care realizeaza in fabrica proprie din Remscheid-Germania si placa electronica. Acest lucru este foarte important deoarece, pentru calitatea produsului, raspunde un singur producator si, in plus, aceasta este realizata respectand cu exactitate cerintele de functionare ale centralei!

Setul de livrare contine toate accesoriile necesare punerii in functiune in cele mai bune conditii a centralei Vaillant, fara necesitatea achizitionarii separate a altor produse.
Variatiile de presiune ale combustibilului, mai ales in perioadele reci, nu influenteaza functionarea aparatului.

Traditie

Se stie foarte bine ca experienta te face mai bun. Vaillant are o experienta de 135 de ani.

Centrale termice VaillantInovatie

Primul Geyser a fost inventat de Vaillant. De aici a inceput totul. Vaillant stie ca fara o dezvoltare si perfectionare continua nu poate ramane primul. Din aceasta cauza cel mai important departament din cadrul firmei Vaillant este cel de Cercetare si Dezvoltare. Proiecte mari de cercetare ale U.E. au fost atribuite firmei Vaillant.

Profesionalism

Vaillant este specializat pe incalzirea individuala cu puteri cuprinse intre 12 si 390 kW. Creativitatea si intreg Know-how-ul specialistilor de la Vaillant se concentreaza numai asupra acestui domeniu pentru ca numai asa poti fi numarul 1.
Profesionist inseamna sa fii cel mai bun in domeniul tau!

Gama larga de produse

Datorita orientarii catre client, Vaillant a creat gama cea mai larga de centrale murale. Orice client poate gasi produsul care i se potriveste!

WhatsApp chat