Garantia Margas Instal

Margas reprezinta garantia calitatii

INCALZIRE IN PARDOSEALA GARANTIE REHAUCalitatea produselor si serviciilor oferite ne permit sa oferim termene mari de garantie clientilor nostri. Compania noastra ofera servicii de calitate pentru instalarea sistemelor de incalzire in pardoseala si a pompelor de caldura, la cel mai bun pret.

10 ani garantie pentru sistemele de incalzire in pardoseala si polita de asigurare de 1.000.000 euro.

Atunci cand apelezi la MARGAS INSTAL pentru proiectul tau de incalzire in pardoseala , beneficiezi de calitate premium, suport tehnic dedicat, garantie si service la cele mai inalte standarde, pentru ca noi suntem distribuitori autorizati ale produselor REHAU.

De aceea, pentru toate lucrarile executate de noi beneficiati de o garantie de 10 ANI cu polita de asigurare de 1.000.000 EURO, conform protocolului REHAU de punere in functiune.
Fiind si partener service autorizat, ne angajam ca in cazul unor avarii sa intervenim in maxim 24 ore de la sesizare.

5 ani garantie pentru pompele de caldura

Pentru ca avem o experienta de 10 ANI in montajul, comercializarea si intretinerea pompelor de caldura beneficiezi de o garantie de 5 ANI integrala. Suntem importatori ale pompelor de caldura HeatSpot si iti acordam garantie 5 ANI inclusiv pentru montajul instalatiei aferent

 Avem un portofoliu de lucrari de peste 750 case cu sistem de incalzire in pardoseala precum si peste 70 pompe de caldura montate. Toate acestea fac din noi un partener de incredere. Incalzirea in pardoseala este obiectul nostru principal de activitate si pentru acesta avem in stoc toate componentele. Partener service autorizat este un titlu care ne-a fost acordat in urma cu 8 ani ca o recunostinta pentru interventiile de succes si foarte prompte pe care le-am avut.
Avem in dotare cele mai noi echipamente de service (camera in termoviziune) care ne ajuta sa putem depista cele mai fine pierderi de agent termic la incalzirea in pardoseala.
In cei peste 16 ani de activitate nu am avut nicio avarie la teava montata de noi siam facut interventii la nu mai putin de 200 de locatii, in special in sezonul rece.
Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat