Incalzire in pardoseala Basic

Aveti intrebari?

SISTEMUL DE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA REHAU - BASIC BASIC| CALITATE| GARANTIE| SIGURANTA

Pachetul BASIC reprezinta cea mai buna solutie de incalzire in pardoseala pentru cei care doresc un sistem simplu si ieftin, dar la calitate superioara!

TIP SISTEM: BASIC

Teava Rautherm-S17X2mm si placa Tacker cu ace
Pret sistem: 1899 Euro fara TVA (16 euro/mp)
Durata executie lucrare: 3 zile aproximativ
Pret manopera estimat: 760 Euro fara TVA
Oferta valabila pentru o suprafata de 120 mp

CONTINUT PACHET

Teava Rautherm S 17×2
Placa TACKER 30mm + Ace Tacker
Banda perimetrala clasica
Termostat NEA H
Distribuitor cu debitmetru din inox

CEA MAI BUNA ALEGERE

Sistemul Rehau de incalzire in pardoseala beneficiaza de GARANTIE 10 ANI cu POLITA DE ASIGURARE 1.000.000 EURO
Consultanta tehnica de specialitate si montaj incluse.
Asistenta la montaj precum si un serviciu complet si rapid de garantie.

Daca ai nevoie de informatii exacte despre pachetul de care ai nevoie pentru proiectul tau, nu ezita sa ne contactezi! Unul din specialistii nostri foarte bine pregatiti va proiecta cea mai buna solutie pentru nevoile tale!

Siguranta alegerii unui partener care sa garanteze pentru toate produsele si serviciile furnizate este o problema pe care o intelegem foarte bine! De aceea seriozitatea dovedita in cei peste 16 ani de activitate ne recomanda in fata clientilor nostri!

Margas Instal este partener autorizat REHAU. La cerere, punem la dispozitia clientilor nostri certificarile obtinute de-a lungul timpului si garantam orice lucrare prin experienta dobandita de-a lungul multor ani de activitate.

De ce sa ne alegi pe noi?

1. Deplasare la locatia beneficiarului

Pentru cele mai indraznete proiecte, efectuam deplasari in locatiile beneficiarilor. Impreuna cu dumneavoastra vom discuta proiectul, necesitatile si conditiile optime pentru instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala. Sfaturile specialistilor nostri va vor ajuta sa va faceti o idee foarte clara asupra modului in care vom colabora si veti reusi sa va convingeti de seriozitatea oamenilor nostri.

2. Cea mai buna alegere pentru nevoile clientului nostru

Pe baza unei analize a planurilor transmise de catre solicitant, a unor masuratori cat mai precise si a unei comunicari transparente, vom alege cea mai buna solutie pentru fiecare beneficiar.

3. Promptitudine in onorarea comenzilor

Toate comenzile venite din partea clientilor nostri reprezinta o prioritate pentru noi. Vom face o planificare a lucrarilor astfel incat sa ne asiguram de intrunirea conditiilor minime pentru instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala, in functie de stadiul de constructie al locatiei respective, in functie de planificarea dumneavoastra financiara si bineinteles in functie de conditiile din santier.

4. Personalizare in functie de fiecare proiect

Fiecare oferta pe care o transmitem este personalizata in functie de proiect. Pentru a ne asigura ca dimensionarea pentru sistemul de incalzire prin pardoseala, este una cat mai exacta, comunicam, intrebam, transmitem, raspundem, reactionam!

 

Contact