Incalzire in pardoseala pret cu reducere de la Rehau

VARIONOVA Silver

Noul sistem VARIONOVA Silver este fabricat din Neopor®, o combiantie perfecta dintre polimerii de polistiren EPS 150/250 si grafit, care, pe langa îmbunătățirea performanței izolatoare prin diminuarea valorii conductivității termice,  vă permite să obțineți un produs robuste, rezistent.

Placa cu nuturi VARIONOVA Silver este acoperit de cu o folie termoformată din polistirol, care va permite sa fixati foarte ferm tevile de incalzire REHAU RAUTHERM PE-Xa. Aceasta folie impiedica infiltratiile catre suportul de izolatie si totodata este rezistenta la deplasarea pe ea in santier. Profilul nutului tip ciuperca permite usurinta si rapiditate in montarea tevii, fara unelte de prindere suplimentara, chiar si in zonele de curbura.

 

Placa cu nuturi VARIONOVA Silver este alcătuita dintr-o foaie de termoformată din polistirol combinată cu materia primă Neopor®, fără CFC, controlat de calitate și un strat de polistiren cu grafit. Cu tehnica nut-feder de conectare a placilor, se creeaza o bariera la umiditate, iar placile stau ferm conectate intre ele.

Solutia este potrivita pentru cele mai diverse utilizări și oferă o gamă larga de detalii pentru proiectate si utilizare zilnică pe șantier.

Cinci versiuni disponibile: izolație fonica 30-2, izolatie 70mm, 20mm, Silver Mini 11mm si Silver fara izolatie

Teava RAUTHERM

Teava RAUTHERM S sau Speed este utilizata pentru sisteme de incalzire si racire radianta, fiind realizata din polietilena reticulata PE-Xa, in conformitate cu UNI EN 15875, cu un strat superior de PE impotriva difuziei de oxigen conform DIN 4726. Este cerficata DIN CERTCO, nr inregistrare 3V226 si 3V227 pentru dimensiunile 10,14,16,17,20 si 25mm

Racordarea fittingurilor pentru teava Rautherm

Se utilizeaza tehnica de imbinare prin manson alunecator, fara garnituri sau o-ring, iar etansarea este garantata 10 ani, chiar si ingropata in sapa.

Incalzire in pardoseala : Pretul si alegerea sistemelor pentru acasa

Pentru incalzirea locuintei, este esential sa alegem un sistem care ofera un confort ridicat si asigura o gestionare optima a energiei. Sistemele incalzire in pardoseala Rehau , as

Controlul temperaturii este asigurat de termostul inteligent Rehau NEA

Controlul temperaturii este asigurat de termostul inteligent Rehau NEA

igura solutii eficiente, oferind un maximum de confort si de optimizare a energiei consumate.
Sistemele Rehau de incalzire prin pardoseala asigura uniformitatea completa a temperaturii in atmosfera si sa nu utilizeze aerul ca emitator de caldura. Tehnologia este in principiu emisia de caldura generata de apa care circula la o temperatura adecvata, prin intermediul unor tuburi PE-Xa situate in interiorul suprafetei radiante. In timpul iernii, apa care curge prin circuitul de conducte care circula la o temperatura de 35-45 ° C, care furnizeaza caldura necesara pentru incalzirea locuintelor.

Un alt avantaj al incalzirii prin pardoseala  este faptul ca, datorita tehnologiei sale de distributie a caldurii, nu produce curenti de aer. Prin urmare, problemele de astm si alergii sunt evitate, si ne obtinem un mediu mai sanatos si mai confortabil. De asemenea, se remarca faptul ca sistemele de incalzire in pardoseala sunt invizibile.

Sisteme eficiente de confort climatice
Climatizarea adecvata și distribuirea eficientă a căldurii și a aerului rece sunt factori decisivi pentru consumul de energie. MARGAS are o vastă experiență în crearea de încălzire eficientă și a sistemelor de răcire. Sistemele de perete, tavan și încălzire in pardoseală pentru imobile rezidențiale și non-rezidențiale sunt un bun exemplu de modul în care se combină armonios temperatura camerei confortabilă și un consum redus de energie. Sistemele depășesc, de asemenea cerințele reglementărilor de economisire a energiei germane (EnEV). Pentru cei au nevoie de solutii la alt nivel, MARGAS oferă, de asemenea, sisteme de incalzire pentru stadioane de fotbal de gazon.

Verificati cu incredere oferta noastra de pret pentru sistemele de incalzire in pardoseala Rehau.

Incalzirea si racirea in pardoseală

Sistemele de răcire și încălzire in pardoseală MARGAS sunt dezvoltate si proiectate pentru condițiile dure de muncă și se potrivesc ambele zone: case mici sau mari de locuit sau de birouri, zone mai mari, cum ar fi clădirile industriale, clădiri publice sau instalații de producție . Componentele pentru încălzirea in pardoseală sunt instalate rapid și ușor și de a oferi siguranta si calitate maxima. Ele servesc, de asemenea, atât ca mecanism pentru sistemul de încălzire cat si pentru răcire prin pardoseală.

Pret incalzire in pardoseala

 

Este acest tip de încălzire adecvat pentru persoanele care sufera de alergii?

Da, sistemele de încălzire prin pardoseală sunt deosebit de recomandate persoanelor care sufera de alergii. Particulele de praf si acarienii prezenti peste tot nu sunt raspandite atat de frecvent in aer ca in cazul sistemelor de incalzire bazate pe calorifere sau aeroterme. Distribuția  energiei termice se face exclusiv in interiorul camerei si circulatia de aer interior/exterior va fi mai mica. Diminuarea curentilor de aer va determina o miscare mai redusa a a particulelor de aer si impuritati prezente in aer in mod constant.

Sistemul de incalzire prin pardoseala ofera mai multa caldura decat curenti  de aer cald si acest lucru este benefic pentru persoanele care sufera de alergii la praf si acarieni in special.

Calculator pret incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala: ghidul complet

 De la costuri la metode de instalare, expertii din industrie raspund la intrebarile dvs!

Aflati diferenta dintre apa calda si incalzirea electrica in pardoseala (SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU), modul in care SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU va poate afecta facturile de energie, indiferent daca le puteti instala singuri, ce fel de pardoseli ar trebui sa puneti peste el si multe altele.

CARE SUNT DIFERITELE TIPURI DE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA?

Exista doua sisteme principale – apa, care trece prin tevi ca parte a sistemului de incalzire regulat sau electrica. Iata ce trebuie sa stiti despre ele:

Apa calda: ingropata
Sistemele traditionale ingropate de apa calda implica ingroparea tevilor de 1,6 cm in sapa podelei. Sapa este apoi finisata in acoperirea selectata si sistemul zonal controlat de un colector, amplasat de obicei intr-un dulap de magazie. Aceasta metoda inseamna ca intreaga placa de pardoseala devine emitatorul de caldura si asigura productia de caldura pe termen lung.
Pro: Cea mai eficienta modalitate de a furniza SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU din punct de vedere energetic. Costuri scazute de functionare.
Contra: Necesita o revizuire completa a structurii de podea existente si, astfel, cea mai potrivita pentru extensii.

SISTEME CU APA

Apa calda circula  prin conductele de plastic instalate sub podea si sunt conectate la sursa principala de incalzire centrala. Acest sistem tinde sa functioneze cel mai bine atunci cand conductele sunt incorporate intr-o sapa, deoarece acest lucru ajuta la disiparea caldurii, astfel incat este potrivit pentru constructii noi de podea unde podeaua poate gazdui tubulatura si sapa de ciment. Sistemele umede sunt, prin urmare, mult mai probabil sa fie utilizate in constructii noi si prelungiri sau in timpul lucrarilor de renovare majore.

Apa calda: montat pe suprafata Din fericire, optiunile pentru renovatorii care nu doresc sa-si scoata structurile de podea s-au imbunatatit semnificativ in ultimii ani. Companiile cum ar fi Nu Heat si Polypipe au dezvoltat panouri izolate, cu canale rutate pentru tevi de 1,2 cm, care pot fi asezate in partea superioara a structurii existente a podelei. Panourile adauga la inaltimea podelei la o inaltime de 1,5 cm si utilizeaza apa calda in acelasi mod ca si sistemele ingropate. Pro: Sistem usor de adaptat, cu profil redus. Contra: Relativ scump si adaugarea acestui sistem in anumite incaperi pe un etaj va provoca schimbari de nivel intre camere.

CAT COSTA INCALZIREA IN PARDOSEALA?

Sistemele standard SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU au o adancime de 15 cm-16,5 cm, care cuprinde 10 cm de izolatie, 5 cm-6,5 cm de sapa continand apa calda sau elemente electrice de incalzire din interior, urmata de finisarea podelei.

ESTE EFICIENTA INCALZIREA IN PARDOSEALA?

Sistemele SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU cu apa calda genereaza temperaturi intre 40 ° C si 65 ° C, ceea ce inseamna ca temperatura efectiva a pardoselii va fi in medie intre 23 ° C si 32 ° C. Acest lucru este mai mic decat radiatoarele standard, astfel incat costurile dvs. de incalzire ar trebui sa fie reduse in timp.

Sistemele electrice se pot dovedi mai putin costisitoare, cu toate acestea, temporizatorii pot fi utilizati pentru a optimiza performanta. Deoarece SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU electric este independent de sistemul de incalzire centrala, acesta va permite sa incalziti o podea specificata, fara a fi nevoie sa incalziti intreaga casa. De asemenea, trebuie sa tineti cont de costul redus al instalarii electrice in comparatie cu sistemele de apa.

CUM SA ALEGETI PUTEREA CORECTA A CALDURII

Inginerul dvs. de incalzire sau furnizorul SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU va proiecta sistemul pentru dvs., care sa corespunda productiei pe metru patrat cu cerinta de caldura a incaperii, pe baza caracteristicilor volumului, pierderilor de caldura ale peretilor, podelei, acoperisului, ferestrelor si ventilatiei si alegerea dvs. podele.

STIATI?

In comparatie cu un sistem de incalzire numai pentru radiatoare, SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU este estimat a fi cu 25% mai eficient atunci cand este asociat cu un cazan modern de condensare si cu pana la 40% mai ieftin cand este combinat cu o pompa de caldura.

ESTE INCALZIREA IN PARDOSEALA CEA MAI BUNA ALEGERE PENTRU CASA DVS.?

Este deosebit de eficient pentru spatiile mari in plan deschis – in special pentru cele cu tavane inalte – deoarece intregul podea emite caldura in sus, pentru a beneficia de picioarele calde si chiar de temperaturile camerei. Aceasta caldura radianta inseamna si curenti redus, niveluri de umiditate si alergeni in aer.

Sistemele de incalzire Margas vin cu polita dfe asigurare de 1 milion de euro

Sistemele de incalzire Margas vin cu polita dfe asigurare de 1 milion de euro

De obicei, incalzirea in pardoseala este mai mult decat suficienta ca o forma de incalzire autonoma. Cu toate acestea, capacitatile sale vor fi adesea dictate de alti factori, cum ar fi acoperirea podelelor si nivelele de izolatie ale cladirii (in special peretii si ferestrele). Acesta este motivul pentru calculele pierderilor de caldura sunt atat de fundamentale, caci au analizat performantele termice individuale ale unei cladiri, ele va vor spune cat de multa caldura aveti nevoie pentru a genera.

De exemplu, o camera slab izolata, cu o multime de geamuri, nu se poate incalzi complet atunci cand este rece in exterior (ceea ce inseamna izolare suplimentara sau incalzire suplimentara poate fi necesara). Acoperirea pardoselilor joaca, de asemenea, un rol important. In mod normal, piatra si gresie sunt optiuni excelente, la fel ca si covoarele cu clasificare potrivita. Daca sunteti interesat de cherestea, totusi, amintiti-va ca are o toleranta la temperatura mai scazuta.

POT MODERNIZA INCALZIREA PRIN PARDOSEALA INTR-O INCAPERE EXISTENTA?

Instalarea sub incalzire prin pardoseala inseamna indepartarea si inlocuirea structurii de podea existente sau utilizarea unui sistem hibrid cu profil redus. Cu toate acestea, incalzirea prin pardoseala electrica poate fi instalata pe toate substraturile existente atunci cand se renova o camera sau o casa. Practic toate suprafetele de podea pot fi incalzite, inclusiv laminate, vinil si lemn.

Nu uitati sa obtineti un calcul al pierderilor de caldura facut inainte de a cumpara un sistem pentru a va asigura eficienta casei dumneavoastra. Cheia este de a verifica daca productia de caldura a incalzirii in pardoseala este mai mare decat pierderea de caldura a unei incaperi.

CE FEL DE IZOLARE AM NEVOIE?

Indiferent de sistemul pe care il alegeti, este vital sa folositi izolatia corecta pentru a maximiza eficienta acesteia. Tipul de izolatie de care aveti nevoie depinde de tipul de sistem pe care l-ati ales.

Pentru camerele de la parter si proiectele de renovare cu o constructie solida a podelei, sistemele SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU vor trebui asezate direct pe izolatii pre-instalate din spuma sau polistiren, pentru a respecta reglementarile in domeniul constructiilor. Exista, de asemenea, sisteme pentru podele solide care incorporeaza izolatia in proiectarea lor de sistem, cum ar fi Sistemul de pardoseala plutitor Polypipe, care contine panouri de pardoseli din polistiren de inalta densitate care asigura baza pentru tevile de incalzire, dar si imbunatateste izolatia.

Pentru camerele de la etaj, izolatia de care aveti nevoie va depinde din nou de produsul pe care l-ati ales. Aceste instalatii putin mai complicate necesita sisteme de incalzire prin pardoseala care pot fi instalate pe podele fara o baza solida, adesea pe lemn suspendat sau pe suprafete batante. Aici, va recomandam intotdeauna sa utilizati o solutie care sa incorporeze izolatia in design, astfel incat sa puteti fi siguri ca izolatia este perfect potrivita pentru cerintele sistemului dumneavoastra.

De exemplu, sistemul Polypipe Suspended Floor dispune de izolatie special conceputa pentru a se potrivi intre grinzile de sustinere, in timp ce solutia panourilor de incalzire modulare este un sistem alcatuit din panouri preconfigurate cu izolatie de 3cm deja construita, panourile putand fi conectate simplu si apoi instalat intre grinzi la fata locului.

CAT DE USOR SE CONTROLEAZA SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU ?

Controalele SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU speciale sunt vitale pentru a asigura confortul, capacitatea de reactie si eficienta energetica. SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU dureaza mai mult sa se incalzeasca si sa se raceasca in comparatie cu radiatoarele, astfel incat sa depaseasca aceasta intarziere a timpului, controalele programabile sunt esentiale.

Pentru gospodariile cu ocupare neregulata sau limitata si pentru casele de vacanta, este util sa aveti control de la distanta, astfel incat sa il puteti activa o ora sau doua inainte de sosire. Telecomanda este, de asemenea, utila daca uitati sa opriti incalzirea.

PROCESUL DE INSTALARE

Sistemele electrice de incalzire prin pardoseala pot fi instalate cu usurinta de catre un specialist DIY-er, desi majoritatea proiectelor sunt inca finalizate de un antreprenor, cum ar fi un antreprenor sau electrician.

Cele mai multe sisteme SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU sunt asezate pe izolatie cu o acoperire a sapei. In aceasta situatie, instalarea conductelor si conectarea colectoarelor poate fi efectuata de orice persoana competenta.

Daca faceti asta singuri, compania dvs. aleasa ar trebui sa furnizeze desene de aspect pentru tevi pe care sa le urmati, impreuna cu manuale de instalare sau videoclipuri care acopera un proiect similar. Este pur si simplu o problema de urmarire a desenelor de conducte – functionarea fiecarui circuit individual de la colector, taierea tevii pe podea cu capacele furnizate si apoi returnarea tubulaturii la colector. Toate instalatiile trebuie testate inainte de finisarea finala a podelei.

Este necesar un instalator calificat pentru conexiuni electrice sau de gaz.

CARE ESTE CEL MAI BUN TIP DE PARDOSELI PE CARE SA-L FOLOSITI PE SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU?

 

Cel mai bun tip de substructura de podea este unul realizat din sapa care incapsuleaza complet conductele si asigura un mediu dens si conducator pentru raspandirea si emisia caldurii care curge prin tevi. Aceasta permite apoi utilizarea unei temperaturi mai scazute a tevii, de obicei in jurul valorii de 35 ° C, si face ca sistemul SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU sa fie mult mai eficient.

Temperatura sistemului de incalzire vazuta prin camera termica

Temperatura sistemului de incalzire vazuta prin camera termica

Suprafetele de podea solide sunt apoi cea mai buna alegere pentru podele deasupra si acestea includ piatra , portelan, ceramica , teracota si ardezie, toate acestea asigurand o buna putere termica.

Daca preferati podele din lemn masiv , verificati intotdeauna furnizorul dvs. pentru a va asigura ca este adecvat pentru utilizarea cu SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU sau luati in considerare placile de lemn construite care datorita constructiei lor tind sa fie mai stabile in timpul schimbarilor de temperatura. In ambele cazuri, retineti ca temperatura suprafetei nu trebuie sa depaseasca 27 ° C.

Majoritatea laminatelor si vinilurilor de cea mai buna calitate pot fi de asemenea utilizate cu SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU, la fel ca si covoarele – desi este posibil ca caldura sa fie incetinita putin, datorita combinatiei de covor gros si suport.

POT SCURGE INCALZIREA SUB PARDOSEALA?

INCALZIREA IN PARDOSEALA IN COMPARATIE CU RADIATOARELE

In cazul in care costul este o problema, cheltuielile de instalare a incalzirii in pardoseala pot depasi avantajele, mai ales daca implica inlaturarea pardoselilor din beton si repunerea in pardoseala. In casele care nu sunt ocupate in timpul zilei, timpul de incalzire si racire lenta a incalzirii in pardoseala (care poate dura pana la patru pana la sase ore) poate sa nu va fie potrivit.

„O combinatie a ambelor sisteme poate fi adesea cel mai bun raspuns pentru multe case, deoarece radiatoarele pot fi usor integrate intr-un sistem sub pardoseala. Un compromis bun este de a instala incalzirea prin pardoseala la parter, cu radiatoarele de la etaj, pentru a se adapta cerintelor diferite pentru spatiile de locuit si de dormit, mai ales ca multi oameni inca mai doresc sine de prosop incalzite in baile lor.

Cauza principala de ingrijorare pentru multi potentiali cumparatori de incalzire prin pardoseala cu apa calda este ceea ce trebuie facut daca tevile se scurg. Cu toate acestea, cu exceptia cazului in care un unghi este pus in mod accidental prin ele intr-o anumita etapa, acest lucru pur si simplu nu se intampla. Nu exista imbinari in podea, iar diferitele tevi folosite sunt proiectate si testate pentru a avea o speranta de viata de 50 de ani la temperaturi si presiuni care depasesc cele cerute de sistem.

In cazul in care ar trebui sa se produca avarii accidentale, conductele individuale pot fi testate sub presiune pentru a gasi una corecta. In podelele din lemn, teava poate fi, de obicei, expusa pentru a permite reparatii, in timp ce podelele de sapa vor fi excavate pentru a descoperi conducta. In ceea ce priveste sistemele electrice, elementul de incalzire se afla adesea direct sub podea, astfel incat este pur si simplu un caz de ridicare a pardoselii si inlocuirea circuitului deteriorat.

GARANTII EXTINSE

Cautati sisteme care vin cu o garantie extinsa ca standard. Sistemele umede constau din diferite componente si puteti gasi diferite lungimi de garantie pe fiecare parte – de exemplu, 25 de ani pe conducte, dar poate si doi ani pe varietati. Ca regula generala, colectoarele sunt mai simplu de inlocuit decat conductele, astfel incat o lunga garantie asupra tevilor in sine este foarte de dorit. Cu sistemele electrice, garantiile extinse sunt, de regula, de ordinul unui an pentru termostatele care pot fi usor inlocuite si 10 ani pentru cablurile de incalzire care nu sunt. Garantiile pe viata sunt, de asemenea, disponibile cu unele marci.

Atunci cand se uita la garantii, asigurati-va ca compania care sustine aceasta are o anumita substanta. Au aparut o serie de companii online care ofera garantii extinse pe sistemele lor, dar daca nu mai exista in momentul in care sistemul nu reuseste, atunci garantia va fi fara valoare.

EXISTA SI ALTE FORME DE INCALZIRE „INVIZIBILE”

Placi de incalzire pe placa:

„Sistemele de incalzire cu perete sau electric sunt o optiune excelenta”Sistemele umede pot fi utilizate cu pompe de caldura, precum si cu cazane conventionale datorita suprafetei mari si distributiei uniforme a caldurii in jurul incaperilor. Versiunile electrice directe sunt mai usor si mai simplu de instalat in proprietati fara gaz sau conducte existente, dar sunt mai scumpe pentru a functiona. Cu toate acestea, timpii lor de raspuns rapid si distributia uniforma a caldurii nu compenseaza costurile suplimentare in comparatie cu alte forme de incalzire electrica. ”

Instalarea unui sistem de incalzire a panoului de perete intr-o casa semi-separata cu doua dormitoare ar costa intre 3 600 si 6 000 de Euro, cu toate ca sunt disponibile optiuni mai ieftine de furnizare a DIY; se asteapta sa plateasca mai mult de 500 pana la 720 de Euro pe camera.

Panou de incalzire pe perete:

Panourile de incalzire modulare de perete si tavan Variotherm (de mai sus) reprezinta o solutie pentru incaperile in care incalzirea prin pardoseala nu este o optiune, fie in renovari, fie in constructii noi. Ele sunt usor de adaptat pentru pereti, tavane inclinate si structuri complexe de acoperis. Sistemele complete pornesc de la 26de Euro pe metru patrat, incluzand distribuitorul, placile si comenzile, de la SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA REHAU1.

Ce tip de tevi se folosesc la sistemele de incalzire prin pardoseală REHAU?

REHAU utilizează țevi RAUTHERM S care au o eficienta dovedita. Acestea sunt rezistente la presiune si foarte robuste, realizate din materiale de inalta tehnologie PE-XA. Utilizarea acestor tipuri de  țevi asigură multa siguranta pentru sistemul acesta de incalzire prin pardoseala, siguranta imbunatatita si prin tehnologia de îmbinare REHAU EVERLOC.

Ce metode de acoperire a pardoselilor pot fi combinate cu un sistem de incalzire prin pardoseala?

În principiu, nu există restrictii in acest sens. Dar, piatra, parchetul montat prin metode clincker sau suprafețele ceramice sunt cele mai recomandate pentru astfel de situatii. Pentru conditii de siguranta, intotdeauna cand intentionati sa utilizati un astfel de tip de incalzire trebuie sa intrebati echipa care va realiza instalarea sistemului de incalzire pentru a fi siguri ca nu vor exista probleme si costuri suplimentare.

 

Sunt temperaturi ridicate in cazul apei folosite pentru încălzire prin pardoseală?

Nu! Spre deosebire de sistemele clasice de calorifere,  sistemele REHAU de încălzire prin pardoseala  utilizează temperaturi semnificativ mai mici ale apei, pentru a încălzi o cameră in mod confortabil. Sistemele d eincalzire bazate pe calorifere utilizeaza o temperatură a apei de aproximativ 70 ° C, în timp ce sistemele de încălzire prin pardoseală necesită o temperatură a apei de numai 35 ° Celsius. Principiul este simplu si clar: mai multa suprafata încălzita se realizează cu mai puțină apă caldă. Acest lucru nu este numai un avantaj care implica economie de energiei, este si un lucru bun si sanatos pentru mediu care poate spori mult confortul dumneavoastră!

Are compania REHAU poibilitatea de furniza toate accesoriile necesare pentru încălzire prin pardoseală?

incalzire in pardoseala 3d exemplu

Incalzire in pardoseala

Da. REHAU oferă o gamă completă de produse  pentru sistemele de încălzire prin pardoseală. Incepand cu conductele necesare pentru realizarea sistemului de incalzire,  REHAU poate furniza tot ce este nevoie pentru o utilizare optimă a încălzirii prin pardoseală.

  1. Se pot seta temperaturi diferite pentru fiecare cameră in parte?

Da, acest lucru este usor realizabil. Cu ajutorul unor dispozitive de controlat temperatura montate in fiecre camera in parte, puteți regla temperatura dorită în fiecare încăpere. Dispozitivele sunt simple si usor de utilizat.

  1. Pe cine pot contacta dacă sunt interesat de montarea si utilizarea unui sistem de încălzire prin pardoseală fabricat de REHAU?

Daca doriti acest lucru, vă rugăm să luati levatura oricand cuun specialist aflat in zona in care locuinti. Ei va vor ajuta intotdeauna cu plăcere!

 
 Incalzire in pardosela-intrebari frecvente

[widget id=”grw_widget-2″]

[widget id=”ptc_widget-2″]

[ultimate_ctation]

Arhitectii recomanda

[/ultimate_ctation][vc_facebook]

WhatsApp chat