Experti in sisteme de incalzire

Consultanta si – proiectare gratuita 0727.958.167

Sisteme de incalzire si racire prin pardoseala

Anul 2019 vine cu super oferte la incalzire in podea REHAU. Pregateste-te pentru cele mai tari promotii la sistemele profesionale de incalzire in pardoseala cu teava Pe-Xa Rautherm S 17×2. Margas Instal este distribuitor autorizat al produselor REHAU si partener SERVICE, fiind certificat pentru eliberarea politelor de asigurare care ofera garantie 10 ani pentru toate sistemele montate de specialistii sai!!

Etape montaj

Garantia noastra este data de lucrarile realizate in ultimi 15 ani. peste 850 de locuinte cu produsele REHAU.

Garantia sistemelor Rehau

10 ani garantie pentru sistemele de incalzire in pardoseala atunci cand apelezi la SC MARGAS INSTAL SRL pentru proiectul tau, beneficiezi de calitate premium, suport tehnic dedicat, garantie si service de calitate, pentru ca noi suntem distribuitori autorizati ale produselor REHAU.De aceea pentru toate lucrarile executate de noi beneficiati de o garantie de 10 ANI cu polita de asigurare de 1.000.000 RON, conform protocolului REHAU de punere in functiune.Fiind si partener service autorizat, ne angajam ca in cazul unor avarii sa intervenim in maxim 24 ore de la sesizare.

Daca doriti sa vedeti echipa noastra in actiune va invitam sa urmariti canalul nostru de Youtube unde adaugam frecvent prezentari si sfaturi pentru viitorii nostri clienti.

WhatsApp chat