Incalzire in pardoseala REHAU – Pachet Confort 100 mp (apartamente)

Compania germana REHAU si-a inceput activitatea in anul 1948. In anul 1986 specialistii acestei companii au instalat primul sistem de incalzire in pardoseala marca REHAU. In anul 1988 tehnica REHAU de imbinare a tevilor prin intermediul mansonului alunecator a fost lansata pe piata si a reprezentat o inovatie de mare succes in domeniul instalatiilor termice si sanitare.
In tot acest timp, aceasta companie a reusit sa isi uimeasca in adevaratul sens al cuvantului aproape toti clientii. Produsele marca REHAU, fie ca este vorba despre ferestre sau usi fabricate din profile PVC, fie ca este vorba despre sisteme complexe pentru incalzire in pardoseala, in tavan sau in pereti, sunt acum cunoscute si cautate in intreaga lume, prezinta avantaje atat de mari si au o calitate atat de buna incat este practic imposibil sa nu faci o comparatie cu produsele realizate de catre competitori.

pachet PREMIUM 160mp incalzire in pardoseala-08.02.2017

Daca nu ati stiut pana acum, toate produsele moderne marca REHAU au o durata de viata foarte mare (100 de ani)! Design-ul lor este simplu si elegant si poate fi adaptat la orice tip de constructie mare sau mica, veche sau noua.
Acestea sunt doar cateva motive pentru care compania noastra a decis sa comercializeze, sa distribuie si sa monteze instalatii ultramoderne pentru incalzit in pardoseala, tavan sau pereti marca REHAU.
Multa lume se intreaba daca o astfel de investitie merita a fi facuta si daca nu exista un risc crescut de aparitie a defectiunilor care ar putea genera in timp cheltuieli suplimentare foarte costisitoare.
Daca optati pentru produse testate de sute de mii de clienti din intreaga lume care sunt fabricate cu ajutorul unor tehnologii performante si actuale, nu exista riscul de a regreta alegerea facuta, este parerea noastra. Pe de alta parte, companiile foarte mari care au unitati de productie pe toate continentele lumii niciodata nu fac rabat de la calitatea produselor proprii.

Care este tendinta in momentul actual in ceea ce priveste metodele de incalzire neconventionala pentru spatiile cu destinatie rezidentiala?

 • In ultimii ani foarte multi clienti si-au indreptat atentia catre produse complexe si noi care ofera inclusiv avantaje material importante pe termen lung (consum mai redus, eficienta mai buna, etc.). De asemenea, design-ul propriei locuinte poate fi imbunatatit din ce in ce mai mult precum si confortul zilnic din interiorul acesteia.
  Daca sunteti interesati de astfel de avantaje, compania MARGAS INSTAL va poate pune la dispozitie cu usurinta sisteme ultramoderne pentru incalzire in pardoseala marca REHAU in orice localitate a tarii noastre. Pentru ca noi am luat in serios cererile clientilor nostri si dorinta acestora de a se bucura din ce in ce mai mult de inovatiile actuale, am decis sa facilitam la maxim achizitionarea unor astfel de produse moderne oferind posibilitatea de a achizitiona pachete speciale care au un pret cu mult mai mic.
  In continuare, va prezentam pe scurt, una din ofertele noastre – Pachet Confort 100 mp pentru incalzirea locuintelor de tip apartament cu o suprafata de 100 mp.

  Acest pachet promotional contine urmatoarele tipuri de produse:
 • banda perimetrala REHAU cu folie 8/150 m (125 ml)
 • placa cu nuturi tip VARIONOVA cu izolatie de 11 mm (112 mp), racorduri demontabile la distribuitor 17 mm (16 buc.), aditiv sapa P REHAU (30 kg), distribuitor colector din inox cu debitmetre HKV-D 8 (1 buc.)
 • dulap pentru distribuitor care se monteaza in perete 110/550 mm (1buc.)
 • punte cu nuturi REHAU pentru placile VARIONOVA (50 buc.)
 • set robinet cu bila coltar pentru distribuitor inox HKV-D 1 (1buc.)
 • teava PE-XA RAUTHERM S 17×2,0 (750 ml)
 • curba conductoare a tevii 90 grade REHAU 16/17 mm (16 buc.)
 •  tub de protectie REHAU 16/17 mm (15 buc.).

Costul Pachetului CONFORT 60 mp destinat locuintelor tip apartament este de 1865,24 EURO fara TVA.

La acest pret se mai adauga cheltuielile de manopera si montaj de 650 EURO precum si cheltuielile pentru manopera si montaj coloane de distributie (inclusiv materialele necesare) care sunt in valoare de 170 EURO (fara TVA).
Preturile prezentate mai sus includ discount-ul oferit de compania noastra care este de 43% din valoarea initiala!
Pentru acest pachet puteti achizitiona si urmatoarele echipamente in mod optional:

 • termostat NEA H 230V (incalzire) – 4 buc.
 • regleta de cleme NEA H 230 V fara comanda – 1 buc.
 • servomotor UNI (230V) – 5 bucPretul tuturor produselor optionale este de 261,49 fara TVA (discount inclus). Suplimentar se plateste costul manoperei care este in valoare de 50 EURO (fara TVA).
  IMPORTANT!! Daca alegeti sistemele pentru incalzire in pardoseala REHAU comercializate de compania MARGAS INSTAL, costul pentru diurna si cazarea specialistilor este zero!!
  De asemenea, cu ajutorul companiei noastre mai puteti achizitiona tot in mod optional si urmatoarele tipuri de produse si servicii: inhibitor de coroziune si depuneri (protejeaza intreaga instalatie in special centrala termica), concentrat antibacterian pentru instalatii de incalzire in pardoseala (previne in mod eficient dezvoltarea algelor si a bacteriilor), inhibitor de zgomot si antioxidant (pentru incalzirea in pardoseala) si incarcare cu apa distilata a sistemului pentru incalzire in pardoseala. Preturile acestor produse si servicii impreuna cu modalitatile de plata sunt prezentate in detaliu pe site-ul companiei noastre www.margas.ro.
  Asteptam sa colaboram cat mai curand!
WhatsApp chat