Incalzire in pardoseala REHAU – pachet Premium 100 mp (apartamente)

Daca sunteti interesati de achizitionarea unor sisteme ultramoderne de incalzire in pardoseala si daca nu ati gasit inca distribuitorul cel mai potrivit, accesati imediat site-ul companiei MARGAS INSTAL www.margas.ro pentru a afla toate detaliile produselor de acest tip comercializate si distribuite de noi in orice localitate a tarii. Avem posibilitatea de va pune la dispozitie la preturi mult mai avantajoase si sisteme complexe pentru incalzire in pereti sau in tavan marca REHAU, centrale termice eficiente marca VAILLANT, pompe de caldura, instalatii solare, statii de dedurizare, etc.
incalzire-in-pardoseala-suprafata-de100mp-premium

In afara de aceste produse va mai oferim si servicii conexe de intretinere, montaj si reparatii precum si oferte foarte avantajoase (discount-uri, pachete de produse, promotii, etc.) care va pot ajuta sa economisiti pana la 43% din valoarea investitiei totale.

Retineti faptul ca MARGAS INSTAL este o companie cu peste 15 ani de experienta, care detine specialisti foarte bine pregatiti atat din punct de vedere practic cat si din punct de vedere teoretic.

Ce avantaje suplimentare ofera sistemele ultramoderne pentru incalzire in pardoseala marca REHAU?

In primul rand, caldura se obtine mult mai rapid daca utilizati un astfel de sistem de incalzire (aproximativ 30 de minute). Este uniforma, foarte placuta si necesita o cantitate mai mica de energie pentru producere (economii importante financiare timp indelungat zi de zi!).

Daca cititi cu atentie prima pagina a site-ului companiei noastre o sa descoperiti multiple pachete speciale de produse destinate atat incalzirii locuintelor rezidentiale de tip case sau vile cat si celor de tip apartamente.

Important!! Produsele companiei noastre nu sunt recomandate doar pentru constructiile de tip nou. Ele pot fi instalate cu succes si in locuintele vechi precum si in cele renovate, indiferent de suprafata acestora.

La final, va prezentam in mod succint Pachetului Premium 100 mp destinat incalzirii in pardoseala a apartamentelor care au o suprafata de aproximativ 100 mp.

Componente principale:

 • Banda perimetrala REHAU profilata 180/150 (125 ml)
 • Placa cu nuturi VARIONOVA PLUS cu izolatie de 30 mm (112 mp)
 • Racord demontabil la distribuitor 17 mm (16 buc.)
 • Aditiv sapa P REHAU (30 kg)
 • Distribuitor-colector din inox cu debitmetre HKV-D 8 (1 buc.)
 • Dulap pentru distribuitor montat in perete 110 mm adancime UP 110/150 mm (1 buc.)
 • Punte cu nuturi REHAU pentru placile Varionova (50 buc.)
 • Set robinet cu bila coltar pentru distribuitor inox HKV-D 1 (1 buc.)
 • Teava PE-Xa RAUTHERM  S colac 500 ml, 17×2 ml (750 ml)
 • Curba conductoare a tevii la 90 grade REHAU 16/17 mm (16 buc.)
 • Tub de protectie REHAU 16/17 mm (15 buc.)

Important!! Discountul acordat in aceasta situatie pentru lucrari realizate in orasul Bucuresti este de 43%!

Pretul final al acestui pachet este de 2133,69 EURO (fara TVA, cu discount inclus). La aceste pret se mai adauga cheltuielile de manopera si montaj incalzire in pardoseala (650 EURO fara TVA) si cheltuielile pentru manopera instalare coloane de distributie, inclusiv materialele necesare de 170 EURO (fara TVA).

In mod optional mai puteti achizitiona tot de la noi urmatoarele produse: termostat NEA H (incalzire) 230 V (4 buc.), regleta de cleme NEA H 230 V fara comanda (1 buc.) si servomotor UNI (230 V) – 5 buc. Pretul tuturor produselor optionale este de doar 261,49 EURO (fara TVA, cu discount inclus) la care se mai adauga cheltuielile pentru manopera de 50 EURO.

Tot in mod optional puteti cumpara prin intermediul nostru si produse de tipul inhibitor de coroziune si depuneri (protejeaza intreaga instalatie pentru incalzire in pardoseala, inclusiv centrala termica (75 EURO fara TVA), concentrat antibacterian pentru instalatii de incalzire in pardoseala care previne dezvoltarea algelor si a bacteriilor (45 EURO fara TVA) si inhibitor de zgomot si antioxidant pentru incalzire in pardoseala (45 EURO fara TVA). Serviciile de incarcare instalatie de incalzire cu apa distilata pot fi de asemenea achizitionate de la noi, pretul acestora fiind de doar 85 EURO fara TVA.

Daca aceasta oferta vi se pare avantajoasa asteptam sa ne contactati cat mai curand pentru a discuta toate detaliile necesare incheierii unui contract!

 

 

 

WhatsApp chat