Incalzire in pardoseala REHAU – Pachet Premium 60 mp (apartamente)

Incalzire in pardoseala REHAU – Pachet Premium 60 mp (apartamente)

pachet CONFORT 60mp incalzire in pardoseala-03.02.2017

Parerea specialistilor este urmatoarea: alegeti intotdeauna produse de calitate foarte buna fabricate de catre companii cu un renume foarte bun atat la noi in tara cat si in strainatate. Achizitionati astfel de produse de la distribuitori autorizati interesati de calitatea produselor oferite precum si de serviciile conexe de intretinere, instalare si reparatii.

MARGAS INSTAL este o companie infiintata in urma cu 15 ani. De-a lungul timpului ne-am implicat in proiecte indraznete si am acumulat suficienta experienta pentru a colabora astazi cu cei mai pretentiosi parteneri de contract.

Ce fel de produse comercializam?

Portofoliul nostru a fost dezvoltat mult in ultimul timp si reusim acum cu succes sa va punem la dispozitie pompe de caldura, centrale termice performante VAILLANT, statii de durizare a apei, sisteme ultramoderne pentru incalzire in pereti, in pardoseala, in tavan marca REHAU, etc.

De ce am decis sa comercializam produse fabricate de catre companii celebre precum REHAU si VAILLANT, etc.?

O investitie de acest tip nu este deloc putin costisitoare. De asemenea, in ultimii ani, produsele cu randament mare si consum mic de energie electrica sunt din ce in ce mai preferate de catre toate categoriile de client, mai ales din cauza preturilor ridicate pe care le prezinta utilitatile. Nu in ultimul rand, este foarte important ca in viata noastra de zi cu zi sa existe un confort important in special in locuinta (case, vile, apartamente) precum si in sediile de companii, in spatiile industriale sau comerciale mari, etc.

Ce avataje puteti avea daca decideti sa achizitionati astfel de produse prin intermediul specialistilor de la MARGAS INSTAL?

Compania noastra are posibilitatea sa va ofere pachete de produse de diferite tipuri, discount-uri si servicii cu adevarat profesionale de intretinere, montaj si reparatii atat in Bucuresti cat si in celelalte orase din tara.

Ce contine Pachetul Premium 60 mp destinat incalzirii in pardoseala (REHAU) recomandat pentru locuinte de tip apartament?

Componentele acestui tip de pachet special sunt urmatoarele:

 • Banda perimetrala REHAU profilata 180/150 (….ml)
 • Placa cu nuturi VARIONOVA PLUS cu izolatie de 30 mm (.. mp)
 • Record demontabil la distribuitor 17 mm (… buc.),
 • Aditiv sapa P REHAU (… kg)
 • Distribuitor-colector din inox cu debitmetre HKV-D (… buc.)
 • Dulap pentru distribuitor montat in perete 110 mm adancime UP 110/150 mm (… buc.),
 • Punte cu nuturi REHAU pentru placile Varionova (…. buc.)
 •  Set robinet cu bila coltar pentru distribuitor inox HKV-D 1 (… buc.),
 • Teava PE-Xa RAUTHERM S colac 500 ml, 17×2 ml (… ml)
 • Curba conductoare a tevii la 90 grade REHAU 16/17 mm (… buc.)
 • Tub de protectie REHAU 16/17 mm (…. buc.)

Important!! Discountul acordat in aceasta situatie pentru lucrari realizate in orasul Bucuresti este de 43%!

Pretul final al acestui pachet este de doar …. EURO (fara TVA, cu discount inclus). La aceste pret se mai adauga cheltuielile de manopera montaj incalzire in pardoseala (…. EURO fara TVA) si cheltuielile pentru manopera instalare coloane de distributie, inclusiv materialele necesare de …. EURO (fara TVA).

In mod optional mai puteti achizitiona tot de la noi urmatoarele produse: termostat NEA H (incalzire) 230 V (… buc.), regleta de cleme NEA H 230 V fara comanda ( ….buc.) si servomotor UNI (230 V) – …. buc.. Pretul tuturor produselor optionale este de doar …. EURO (fara TVA, cu discount inclus) la care se mai adauga cheltuielile pentru manopera de …. EURO.

Tot in mod optional puteti cumpara de la noi si inhibitor de coroziune si depuneri (protejeaza intreaga instalatie pentru incalzire in pardoseala, inclusiv centrala termica (75 EURO fara TVA), concentrate antibacterian pentru instalatii de incalzire in pardoseala care previne dezvoltarea algelor si a bacteriilor (45 EURO fara TVA) si inhibitor de zgomot si antioxidant pentru incalzire in pardoseala (45 EURO fara TVA). Serviciile de incarcare instalatie cu apa distilata pot fi de asemenea achizitionate in mod optional de la noi, pretul acestora fiind de doar 85 EURO fara TVA.

Daca informatiile prezentate aici vi se par interesante si daca avantajele si preturile produselor noastre va multumesc pe deplin, va asteptam direct la sediul companiei noastre situat pe Bulevardul Constructorilor nr. 16 A, sector 6, Bucuresti pentru a discuta in detaliu conditiile unei colaborari cat mai bune.

Daca exista nelamuriri sau daca aveti intrebari suplimentare ne puteti contacta oricand si la numerele de telefon postate pe site. Va asteptam cat mai curand!

WhatsApp chat