Incalzire in pardoseala REHAU – Pachet Premium 90 mp (apartamente)

MARGAS INSTAL este o companie care a ales sa comercializeze, sa distribuie si sa monteze sisteme pentru incalzire in pardoseala, in tavan si in pereti fabricate de catre renumitul producator  german REHAU. Retineti faptul ca aceste sisteme sunt de o calitate deosebita, se monteaza foarte usor, prezinta avantaje multiple, ofera posibilitatea de a face economii importante de energie timp indelungat si nu necesita cheltuieli suplimentare pentru reparatii sau intretinere. Pentru ca suntem o companie cu adevarat profesionista si pentru ca vrem sa fiti foarte multumiti de ofertele noastre, va punem la dispozitie cu usurinta inclusiv servicii de intretinere, de reparatii si montaj pentru orice tip de sistem pentru incalzire in pardoseala, in tavan sau in pereti achizitionat prin intermediul nostru, indiferent de localitatea unde urmeaza sa se realizeze montajul. Pentru a fi pe deplin convinsi de avantajele multiple pe care le prezinta produsele companiei noastre va oferim in continuare cateva informatii deosebit de utile care va pot ajuta sa realizati o alegere foarte buna in acest domeniu, pe termen foarte lung

pachet-PREMIUM-90mp-incalzire-in-pardoseala-03.02.2017
 • sistemele pentru incalzire in pardoseala marca REHAU sunt realizate cu ajutorul unor tevi speciale de tip RAUTHERM – S. Acestea nu se fisureaza sub sarcina, au forma stabila, rezista la temperaturi mari (110 grade Celsius), prezinta un raport optim flexibilitate/solicitare sub presiune, rezista de asemenea la fenomenul de imbatranire la cald, precum si la uzura prin frecare si lovire mecanica, nu apare nici un fel de deteriorare in urma fenomenului de indoire, nu contin ioni de metale grele, rezista la coroziune, nu se depun incustratii nici dupa ani indelungati de exploatare, prezinta efect de memorie, etc.
 • o alta componenta importanta este kit-ul REHAU pentru reglarea agentului termic. Acesta ofera posibilitatea de a extinde o instalatie clasica pe baza de radiatoare cu un sistem pentru incalzire in pardoseala, regleaza foarte eficient temperatura de tur dorita, realizeaza o etansare perfecta pe distribuitorul HKV-D, etc.

Acestea au fost doar cateva exemple pe care le-am pus la dispozitia persoanelor interesate de a realiza o astfel de achizitie in perioada imediat urmatoare. Bineinteles ca nu sunt singurele avantaje de care va puteti bucura daca alegeti produsele fabricate de catre compania REHAU. Rasfotiti fara graba orice informatie postata pe site-ul companiei noastre www.margas.ro, comparati preturile si analizati ofertele pentru a fi siguri ca ati cumparat cel mai bun produs. La final, va prezentam si un pachet special destinat incalzirii in pardoseala a locuintelor de tip apartament  cu suprafata de 90 mp– Pachet Premium 90 mp. Bineinteles ca nu este singurul tip de oferta speciala. Pe site-ul companiei noastre veti gasi toate tipurile de pachete promotionale, oferte si discount-uri atat pentru locuintele de tip case sau vile cat si pentru cele de tip apartament. Componentele acestui produs special sunt urmatoarele:

 • Banda perimetrala REHAU profilata 180/150 (100 ml)
 • Placa cu nuturi VARIONOVA PLUS cu izolatie de 30 mm (101 mp)
 • Racord demontabil la distribuitor 17 mm (14 buc.)
 • Aditiv sapa P REHAU (20 kg), distribuitor-colector din inox cu debitmetre HKV-D 7 (1 buc.)
 • Dulap pentru distribuitor montat in perete 110 mm adancime UP 110/150 mm (1 buc.)
 • Punte cu nuturi REHAU pentru placile Varionova (50 buc.)
 • Set robinet cu bila coltar pentru distribuitor inox HKV-D 1 (1 buc.)
 • Teava PE-Xa RAUTHERM  S colac 500 ml, 17×2 ml (700 ml)
 • Curba conductoare a tevii la 90 grade REHAU 16/17 mm (16 buc.)
 • Tub de protectie REHAU 16/17 mm (15 buc.)

Important!! Discountul acordat in aceasta situatie pentru lucrari realizate in orasul Bucuresti este de 43%! Pretul final al acestui pachet este de doar 1914,12 EURO (fara TVA, cu discount inclus). La aceste pret se mai adauga cheltuielile de manopera si montaj incalzire in pardoseala (485 EURO fara TVA) si cheltuielile pentru manopera instalare coloane de distributie, inclusiv materialele necesare de 170 EURO (fara TVA). In mod optional mai puteti achizitiona tot de la noi urmatoarele produse: termostat NEA H (incalzire) 230 V (4 buc.), regleta de cleme NEA H 230 V fara comanda (1 buc.) si servomotor UNI (230 V) – 5 buc. Pretul tuturor produselor optionale este de doar 261,49 EURO (fara TVA, cu discount inclus) la care se mai adauga cheltuielile pentru manopera de 50 EURO. Tot in mod optional puteti cumpara prin intermediul nostru si produse de tipul inhibitor de coroziune si depuneri (protejeaza intreaga instalatie pentru incalzire in pardoseala, inclusiv centrala termica (75 EURO fara TVA), concentrat antibacterian pentru instalatii de incalzire in pardoseala care previne dezvoltarea algelor si a bacteriilor (45 EURO fara TVA) si inhibitor de zgomot si antioxidant pentru incalzire in pardoseala (45 EURO fara TVA). Serviciile de incarcare instalatie de incalzire cu apa distilata pot fi de asemenea achizitionate de la noi, pretul acestora fiind de doar 85 EURO fara TVA. Analizati, comparati si decideti dumneavoastra care este cea mai potrivita alegere pentru locuinta pe care doriti sa o modernizati. Daca exista nelamuriri sau daca aveti intrebari suplimentare nu stati prea mult pe ganduri si formati unul din numerele de telefon postate pe site-ul companiei noastre. Vom raspunde prompt la intrebarile dumneavoastra!

WhatsApp chat