Incalzire in pardoseala REHAU – Pachet premium 140 mp (case, vile)

 

Este adevarat, cu ajutorul companiei noastre puteti achizitiona sisteme complexe pentru incalzire in pardoseala marca REHAU la preturi mult mai bune! Pe prima pagina a site-ului companiei noastre www.margas.ro sunt prezentate toate ofertele de acest tip precum si discount-ul de care va puteti bucura fara a face un efort prea mare. Aceste pachete de produse sunt concepute atat pentru locuintele rezidentiale de tip case sau vile cat si pentru cele de tip apartament, in functie de suprafata pe care o au.

pachet CONFORT 140mp incalzire in pardoseala-08.02.2017

Pentru ca noi comercialiam, distribuim si montam sisteme pentru incalzire in pardoseala noi de o calitate foarte buna, trebuie sa va prezentam cateva avantaje de care va puteti bucura daca optati pentru gama noastra de produse.

In primul rand, de ce este din ce in ce mai multa lume interesata de acest mod de incalzire?

Incalzirea in pardoseala prezinta avantaje importante: timpul de obtinere a temperaturii dorite redus (30 de minute!), caldura distributia in mod uniform, mod mai sanatos de viata, praf mai putin, castig mare de spatiu, aspect estetic deosebit, etc.

Care sunt atuurile sistemelor pentru incalzire in pardoseala marca REHAU?

In primul rand, produsele de acest tip fabricate de catre celebra companie germana REHAU sunt foarte rezistente timp indelungat (durata de viata de aproximativ 100 ani!), se defecteaza foarte greu, contin parti componente inovative (placi cu nuturi VARIONOVA) si consuma mai putina energie pentru functionare (cu 20% mai putin decat sistemele clasice de incalzire cu radiatoare). In al doilea rand, instalarea si montarea lor se realizeaza numai de catre specialisti acreditati de catre compania REHAU, termenele de garantie sunt foarte avantajoase si timpul de montare este mult redus.

Toate informatiile despre aceste produse precum si cele referitoare la promotii, oferte speciale sau discount-uri le gasiti cu usurinta pe site-ul nostru www.margas.ro sau pe site-ul companiei germane www.rehau.ro.

In continuare, credem ca este util sa va oferim cateva informatii importante despre oferta noastra speciala Pachetul Premium 140 mp destinat incalzirii locuintelor de tip case sau vile care au o suprafata de 140 mp.

Componente principale:

 • banda perimetrala REHAU profilata 180/150 (175 ml)
 • placa cu nuturi VARIONOVA PLUS cu izolatie de 30 mm (157 mp)
 • racord demontabil la distribuitor 17 mm (20 buc.)
 • aditiv sapa P REHAU (40 kg)
 • distribuitor-colector din inox cu debitmetre HKV-D 5 (2 buc.)
 • dulap pentru distribuitor montat in perete 110 mm adancime UP 110/150 mm (1 buc.)
 • punte cu nuturi REHAU pentru placile Varionova (150 buc.)
 • set robinet cu bila coltar pentru distribuitor inox HKV-D 1 (2 buc.)
 • teava PE-Xa RAUTHERM  S colac 500 ml, 17×2 ml (1000 ml)
 • tub de protectie REHAU 16/17 mm (30 buc.).

Important!! Discountul acordat in aceasta situatie pentru lucrari realizate in orasul Bucuresti este de 43%!

Pretul final al acestui pachet este de doar 2956,60 EURO (fara TVA, cu discount inclus). La aceste pret se mai adauga cheltuielile de manopera si montaj incalzire in pardoseala (910 EURO fara TVA) si cheltuielile pentru manopera instalare coloane de distributie, inclusiv materialele necesare de 245 EURO (fara TVA).

In mod optional, mai puteti achizitiona tot de la noi urmatoarele produse:

 • termostat NEA H (incalzire) 230 V (6 buc.),
 • regleta de cleme NEA H 230 V fara comanda (2 buc.)
 • servomotor UNI (230 V) – 9 buc.
 • Pretul tuturor produselor optionale este de doar 447,77  EURO (fara TVA, cu discount inclus) la care se mai adauga cheltuielile pentru manopera de 120 EURO.

Tot in mod optional puteti cumpara prin intermediul nostru si produse de tipul inhibitor de coroziune si depuneri (protejeaza intreaga instalatie pentru incalzire in pardoseala, inclusiv centrala termica (75 EURO fara TVA), concentrat antibacterian pentru instalatii de incalzire in pardoseala care previne dezvoltarea algelor si a bacteriilor (45 EURO fara TVA) si inhibitor de zgomot si antioxidant pentru incalzire in pardoseala (45 EURO fara TVA). Serviciile de incarcare instalatie de incalzire cu apa distilata pot fi de asemenea achizitionate de la noi, pretul acestora fiind de doar 85 EURO fara TVA.

Contactati-ne daca mai aveti intrebari suplimentare! Suntem aici pentru a va ajuta sa obtineti un confort termic cat mai placut pentru locuinta dumneavoastra cu ajutorul produselor noi existente acum si in Romania!

 

 

 

 

 

WhatsApp chat