Placa cu nuturi Silenzio Plus Silver

Silenzio Plus Silver placa cu nuturi din Neopor® reprezinta un avantaj in pachetele Premium de incalzire in pardoseala oferite de MARGAS INSTAL

Placa cu nuturi pentru incalzire in pardoseala Silenzio Plus Silver din materie prima Neopor® reprezinta o combiantie perfecta dintre polimerii de polistiren EPS 35 si grafit, care, pe langa îmbunătățirea performanței izolatoare prin diminuarea valorii conductivității termice, permite obținerea unui produs robust, rezistent.

Grafitul, încapsulat în structura celulară, absoarbe şi reflectă radiaţiile de căldură îmbunătăţind semnificativ performanţa de izolare a materialului. Este un produs special obtinut prin ecruisarea blocurilor de polistiren in stare cruda. 

Placa cu nuturi Silenzio Plus Silver poate fi instalată rapid și ușor intr-o singura etapa, folosind panoul tăiat cu strat dublu NP 30-2. Se poate monta atât în ​​clădiri noi, clădiri vechi, cât și la renovare. Se optimizeaza usor indiferent de dimensiunile camerelor mari sau mici sau planurile neobișnuite. Nuturile de susținere a țevii sunt spumate în spate și garantează astfel  o fixare sigură a țevii, în același timp servesc ca distanțier și astfel conducta de încălzire este închisă uniform de șapă.

Pe partea superioară a placii Silenzio Plus Silver există un strat superior de folie termoformată din polistirol cu nuturi, 0.6mm grosime, care ii creste proprietatea de izolare termică în conformitate cu DIN 18560, realizeaza o atenuare la zgomotul de impact ΔLw de minim 25 dB. Imbunatateste performantele termice si de izolare fonica in special in cazul cladirilor multietajate. Nuturile de îmbinare prevăzute la ambele capete ale plăcii permit o asamblare sigură, fără formare de punți fonice sau termice. Tehnica îmbinării placilor este oricand reversibila.

SILENZIO PLUS SILVER – Placa cu nuturi
     
Conductivitatea termică valoarea declarată λD W/mK 0.040
Rigiditatea dinamică S MN/m3 30
Reducerea sunetului de impact dB 26
Sarcina maximă de traffic kPa 5
Nuturile pentru instalarea tevilor mm 50
Densitate kg/m3 20
Comportamentul la foc conform ÖNORM EN 13501-1   Euroclasa E
Clasificarea produsului conform starndard EN 13501-1   EPS-T
Sarcina maxima Mp 1747.20
 

Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat