Pompa de caldura ALTHERMA 3 HF

Pompele de caldura oferite de Daikin se remarca atat prin utilizarea agentului frigorific R-32, cat si prin designul unic. Din aceasta categorie face parte si pompa de caldura Daikin Altherma 3 H F. Recunoscuta la nivel international pentru designul remarcabil, prin castigarea premiilor iF si RedDot Design, pompa de caldura este alegerea perfecta atat pentru constructiile noi si moderne, cat si pentru renovari.

Pretabila pentru incalzire, prepararea apei calde menajere, cat si petru racire, pompa de caldura se remarca prin functionalitatea avansata, eficienta sezoniera optima, economii de energie si costuri de functionare reduse. Altherma 3 H F este compatibila atat pentru incalzirea prin pardoseala, cat si cu radiatoare.

 

Caracteristici Altherma 3 H F

  1. Conceptul hidro-split

  1. Performanta energetica de top

Datorita utilizarii agentului frigorific R-32, unitatea atinge cele mai inalte performante energetice, reprezentate prin cele mai bune clase energetice.

  1. Avantajul injectiei pe gaz – Capacitate mai mare la temperatura exterioara scazuta

Unitatea Daikin Altherma 3 de 11-16 kW este echipata cu un compresor scroll nou cu injectie de gaz care permite unitatii sa functioneze pana la temperaturi exterioare de -28°C. In plus, a fost imbunatatita capacitatea de incalzire la temperature exterioara scazuta (-7/35°C) cu 35% comparativ cu cea a modelului anterior.

  1. Avantajos pentru zone urbane sensibile – Setarea la instalare a unui nivel redus de zgomot.

Pentru a respecta cerintele din cele mai sensibile zone urbane, instalatorul poate seta unitatea in modul cu nivel de zgomot scazut, reducand nivelul de zgomot cu 3 dB(A).

Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat