NEA: reprezinta tehnologia si inovatia intr-un singur cuvant. Nea este un nou tip de controler de camera, ce surclaseaza orice tehnologie in materie de termostate pentru incalzirea in pardoseala.

Termostatul NEA de la REHAU, reprezinta parghia intre inovatie si utilitate. Mic, plat, insa cu o multime de caracteristici, ideal pentru orice concept de locuinta care este prevazuta cu sistemul de incalzire in pardoseala.

 Asa dupa cum reiese din denumirea tehnica a acestuia, NEA inseamna control al temperaturii in camere.
Ce ne ofera acest controler?– design modern premiat in acest domeniu , instalare si operare facila, cu o multime de caracteristici specifice pentru un confort sporit.Oferta cuprinde doua variante:• Incalzire cu program de temporizare (NEA HT)
• Incalzire cu program orar si conectare la senzor de la distanta (NEA HCT).
Reglatorul de temperatura NEA functioneaza pe 24 volti, transformatorul de la 230 la 24 volti, fiind parte integrata.

A. PREMIAT IN MATERIE DE DESIGN

• Reglatorul de temperatura a camerei NEA impresioneaza prin design-ul sau unic si fara varsta. In 2013, la ISH, a fost premiat cu unul dintre cele mai ravnite premii din acest domeniu.

Calculator pret

Calculator pret

B. INSTALARE SI UTILIZARE EXTREM DE FACILA

• Controlerul are dimensiuni reduse, un design compact si este prevazut cu un display LCD iluminat. Instalarea pe perete este simpla si sigura, fiind operat cu ajutorul a trei butoane.
• Afisarea statusului cu simboluri clare este extrem de facila de interpretat si mai mult decat clara utilizatorului.
• Dispozitivul poate fi protejat de operare neautorizata cu ajutorul functiei de blocare pentru siguranta la copii.
• Termostatul de camera oferă, de asemenea, diverse autorizatii de acces pentru setarea parametrilor cu utilizatorul final, servicii și nivel de experti. Acest lucru garanteaza ca setarile de baza nu sunt modificate accidental.

C. FUNCTIONARE PENTRU CONFORT SPORIT

Functiile suplimentare ale termostatelor NEA fac mai usoara viata de zi cu zi a utilizatorului. De exemplu se pot programa pana la 3 timpi in functie de zona. Mai mult decat atat ora este afisata si pot fi setate mai multe moduri de operare:
• modul prezenta
• modul vacanta
• modul petrecere
Termostatul de cameră HCT poate fi combinat optional cu senzorul remote REHAU.

 

 

Pentru a intelege mai bine beneficiile termostatelor NEA va stam la dispozitie cu exemple concrete de la clientii nostri si oferte explicite care va vor sustine in alegerea utilizarii acestor sisteme pentru confortul dumneavoastra.