Aspiratie Centralizata

Aspiratie Centralizata

Orice locuinta, orice cladire are nevoie de curatenie la o anumita perioada. Noile tehnologii au facut curatenia sa para un proces destul de simplu si placut in acelasi timp. Ne putem bucura mai mult timp alaturi de cei dragi si facm economii reale in toate privintele.MARGAS INSTAL iti prezinta cel mai revolutionar sistem de curatare a locuintelor precum si a spatiilor comerciale sau industriale. Spre deosebire de aspiratoare conventionale care pot recircula aerul plin de praf, un sistem central de curatare elimină 100% din murdărie, praf, acarieni, polen, par de animale si alti alergeni din casa.Nu mai este este nevoie sa ridicati aspiratoare grele sau sa trageti un recipient portabil pe langa mobilierul din casa provocand pagube. Exista doar un furtun usor care patrunde in toate locurile greu accesibile – chiar și in mobilier!Un motor mai mare asigura pana la 50% mai multa putere de aspirare decât un aparat portabil.

Mai putina bataie de cap! Aspiratoarele centrale se curata foarte usor!

Pentru ca ne dorim un mediu sanatos chiar si in locuinta noastra, fara murdarie si praf, pentru ca ne dorim o calitate a aerului mai buna.

In urma studiilor efectuate s-a constatat ca aerul pe care il respiram in casa este de pana la sase ori mai poluat si mai incarcat de particule decat aerul pe care il respiram afara. In ultima jumatate de secol s-a triplat numarul cazurilor de astm si alergii ca efect al cresterii gradului de poluare.

Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos nu numai suprafete curate fara praf si murdarie, dar totodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului pe care il respiram. Toate aceste dorinte au devenit realitate … noul sistem de aspiratie centralizata oferit de MARGAS INSTAL poate fi folosit in vile cu suprafete generoase, in apartamente de bloc dar si in locatii industriale. Sistemul de aspiratie centralizata a fost realizat pentru a preveni simptomele de alergie si pentru a crea un mediu placut, curat si igienic in spatiul interior.

Avantajul lui consta in faptusilenziosol ca nu transmite particulele de praf aspirate inapoi in spatiul de locuit cum se intimpla la aspiratoarele clasice utilizate in prezent aducand beneficii reale persoanelor cu afectiuni respiratorii, nou nascutilor sau persoanelor alergice la praf. Pe linga aceste beneficii , avantajele acestui sistem sunt nenumarate…procesul de aspirare se face in cazul de fata fara sa fie nevoie sa mai plimbam aspiratorul in toata casa sau sa ne chinuim sa il urcam pe scari in brate, fara sa mai creeze zgomot puternic si sa trezim membri familiei sau vecinii, fara sa mai fie nevoie sa stergem praful dupa ce aspiram si fara sa mai fie nevoie sa mai deschidem geamurile. Pentru ca echipamentul este montat in camera tehnica la distanta de camerele locuite, intreg sistemul devine foarte silentios si discret permitindu-va sa aspirati chiar daca cineva se odihneste in camera.

Gama extrem de larga de accesorii ale sistemului de aspiratie centralizata permite aspiratia si in cele mai inguste locuri precum:calorifere, grinzi, dulapuri de haine, colturi…etc. Putem aspira nu numai praful de pe podea, dar si de pe orice suprafata…fiind un sistem complex nu doar un aparat electrocasnic.

AVANTAJELE SISTEMULUI DE ASPIRATIE CENTRALIZATA:

  • manevrare usoara, deoarece este miscat doar furtunul de aspirare
  • putere de aspirare ridicata si constanta
  • zgomot redus
  • evacuarea particulelor de praf in exterior
  • zone multiple de aplicare
  • rezistent la abraziune
  • rezistent la presiune
WhatsApp chat