Placa cu nuturi Silenzio Plus Silver

Silenzio Plus Silver placa cu nuturi din Neopor® reprezintă un avantaj în pachetele Premium de încălzire în pardoseală oferite de MARGAS INSTAL

Placa cu nuturi pentru încălzire în pardoseală Silenzio Plus Silver din materie prima Neopor® reprezintă o combinație perfectă dintre polimerii de polistiren EPS 35 și grafit, care, pe lângă îmbunătățirea performanței izolatoare prin diminuarea valorii conductivității termice, permite obținerea unui produs robust, rezistent.

Grafitul, încapsulat în structura celulară, absoarbe şi reflectă radiaţiile de căldură îmbunătăţind semnificativ performanţa de izolare a materialului. Este un produs special obținut prin ecruisarea blocurilor de polistiren în stare crudă. 

Placa cu nuturi Silenzio Plus Silver poate fi instalată rapid și ușor intr-o singură etapă, folosind panoul tăiat cu strat dublu NP 30-2. Se poate monta atât în ​​clădiri noi, clădiri vechi, cât și la renovare. Se optimizează ușor indiferent de dimensiunile camerelor mari sau mici sau planurile neobișnuite. Nuturile de susținere a țevii sunt spumate în spate și garantează astfel  o fixare sigură a țevii, în același timp servesc ca distanțier și astfel conducta de încălzire este închisă uniform de șapă.

Pe partea superioară a placii Silenzio Plus Silver există un strat superior de folie termoformată din polistirol cu nuturi, 0.6mm grosime, care îi crește proprietatea de izolare termică în conformitate cu DIN 18560, realizează o atenuare la zgomotul de impact ΔLw de minim 25 dB. Îmbunătățește performantele termice și de izolare fonică în special în cazul clădirilor multietajate. Nuturile de îmbinare prevăzute la ambele capete ale plăcii permit o asamblare sigură, fără formare de punți fonice sau termice. Tehnica îmbinării placilor este oricand reversibilă.

SILENZIO PLUS SILVER – Placa cu nuturi
     
Conductivitatea termică valoarea declarată λD W/mK 0.040
Rigiditatea dinamică S MN/m3 30
Reducerea sunetului de impact dB 26
Sarcina maximă de traffic kPa 5
Nuturile pentru instalarea țevilor mm 50
Densitate kg/m3 20
Comportamentul la foc conform ÖNORM EN 13501-1   Euroclasa E
Clasificarea produsului conform starndard EN 13501-1   EPS-T
Sarcina maximă Mp 1747.20
 

WhatsApp chat