Servicii incalzire in pardoseala

Societatea noastra oferta servicii profesionale de intretinere si reparare a sistemelor de incalzire in pardoseala REHAU (sau alti producatori).

1. REPARATIE SISTEM INCALZIRE IN PARDOSEAIR000059LA:

Presupune interventii asupra sistemului in cazul in care acesta a fost perforat (gaurit) . Pentru aceasta operatiune utilizam echipamente speciale, reusind sa descoperim toate avariile produse cu ajutorul unei camere in termoviziune (camera termica).  POZA CU VEDERE IN TERMOVIZIUNE

In cazul defectiunilor la componentele electrice, acestea vor fi verificate si inlocuite cu componente originale sau de la cei mai buni producatori in domeniu.

Pentru situatiile in care sistemul este colmatat (infundat) vom utiliza solutii speciale.

Pentru efectuarea unui serviciu de reparatie la incalzire in pardoseala trebuie facuta o constatare in prealabil. Costurile deplasari si constatari defectelor 350 lei, la care se pot adauga eventualele materiale necesare reparatiei.

 

2. INTRETINERE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA:

Periodic,  orice sistem de incalzire trebuie verificat astfel incat sa fim siguri ca acesta este in parametri.  Functionarea lui in afara parametrilor dimensionati atrage consum suplimentar de gaz sau de curent.

Costuri intretinere sistem de incalzire in pardoseala:

Curatare sistem incalzire in pardoseala cu solutii speciale pentru 150mp-450 lei

Incarcare cu apa distilata si cu solutii neutralizante, precum si solutii de protectie a sistemului-350lei

Costuri deplasare si constatare 250 lei

 

 

 

 

 

Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat