Pompe De Caldura

Solutii de incalzire pentru acasa

Daca va doriti un sistem eficient pentru asigurarea unui confort termic ridicat, va invitam sa descoperiti solutiile de incalzire Daikin.

Margas Instal este partener oficial Daikin, pentru toate sistemele de incalzire destinate zonelor rezidentiale si comerciale:

Echipamentele de incalzire Daikin vin ca o completare in cadrul portofoliului de produse MARGAS. Mai multe produse inseamna mai multe solutii pentru o gama mai larga de nevoi. Designul unitatilor este un factor important pentru clienti; de aceea, oferim un design nou-nout pentru produsele din categoria pompe de caldura si centrale termice.

DAIKIN awardNoul design este discret si modern, dar in acelasi timp intuitiv si usor de utilizat. Ochiul Daikin a fost dezvoltat pentru a ajuta atat clientii, cat si instalatorii sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila la utilizarea interfetei unitatii. Interfata grafica color de inalta rezolutie este usor de utilizat, iar Ochiul inteligent Daikin informeaza imediat daca totul functioneaza corect. Pentru toate aceste caracteristici, produsele de inalta tehnologie Daikin au fost recompensate cu cele mai prestigioase premii de design, iF si RedDot.

Va invitam sa descoperiti intreaga gama de produse oferite de Margas – partener oficial Daikin

Solutii incalzire DAIKIN

Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat