Pompele De Caldura DAIKIN

Solutii de incalzire pentru acasa

Daca va doriti un sistem eficient pentru asigurarea unui confort termic ridicat, va invitam sa descoperiti solutiile de incalzire Daikin.

Margas Instal este partener oficial Daikin, pentru toate sistemele de incalzire destinate zonelor rezidentiale si comerciale:

Echipamentele de incalzire Daikin vin ca o completare in cadrul portofoliului de produse MARGAS. Mai multe produse inseamna mai multe solutii pentru o gama mai larga de nevoi. Designul unitatilor este un factor important pentru clienti; de aceea, oferim un design nou-nout pentru produsele din categoria pompe de caldura si centrale termice.

DAIKIN awardNoul design este discret si modern, dar in acelasi timp intuitiv si usor de utilizat. Ochiul Daikin a fost dezvoltat pentru a ajuta atat clientii, cat si instalatorii sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila la utilizarea interfetei unitatii. Interfata grafica color de inalta rezolutie este usor de utilizat, iar Ochiul inteligent Daikin informeaza imediat daca totul functioneaza corect. Pentru toate aceste caracteristici, produsele de inalta tehnologie Daikin au fost recompensate cu cele mai prestigioase premii de design, iF si RedDot.

Va invitam sa descoperiti intreaga gama de produse oferite de Margas – partener oficial Daikin

Solutii incalzire DAIKIN

WhatsApp chat