Schimbatoare De Caldura Industriale

Schimbatoare de caldura SWEP pentru aplicatii industiale

Transferul de caldura la scara industriala se afla in centrul energiei industriale care alimenteaza societatea noastra intru totul, de la combustibili la apa calda din baie si la curentul electric care se afla in prize. Noi va oferim o multime de aplicatii industriale, in functie de nevoile Dumneavoastra. Extinderea in mod constant a tehnologiei utilizate precum si a competentelor intr-o multitudine de alte domenii, fac din schimbatoarele de caldura SWEP o alegere sigura!
SWEP-Banner-Shadow
Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat