Servicii

-SC Margas Instal SRL comercializeaza, proiecteaza si executa „la cheie” instalatii sanitare si instalatii de incalzire (instalatii de incalzire prin pardoseala, centrale termice, instalatii de incalzire solara, pompe de caldura).

Managementul societatii s-a concentrat inca de la inceput pe oferirea unor servicii complete beneficiarilor care doresc sa aiba confort optim in locuinte sau la locul de munca.

Ofertare si comercializare echipamente de incalzire si sanitare

Toate produsele oferite de noi sunt omologate si atestate de institutiile specializate si recunoscute pe plan extern. Echipamentele si serviciile au un raport pret/calitate corect bazat pe o buna cunoastere a pietei si a caracteristicilor declarate de producatori.

Montare / instalare pompe de caldura, instalatii solare, centrale termice si sisteme de tratare a apei, executie lucrari de carotare in beton, revizii periodice

Pentru realizarea unor instalatii cu o functionare ireprosabila si cu durata mare de viata folosim materiale si tehnologii moderne de executie. Personalul propriu este scolarizat periodic si echipat cu mijloace moderne de lucru.

Service reparatii si intretinere instalatiilor cu pompe de caldura, instalatii solare, centrale termice si sisteme de tratare a apei

Servicii instalatiiColaborarea cu firma noastra nu inceteaza odata cu vanzarea produselor sau cu incheierea procesului verbal de receptie a lucrarii. Intretinerea si repararea centralelor termice trebuie executate in conformitate cu prevederile producatorilor si prescriptiilor legale in domeniu. Prin intermediul contractelor de service ramanem in permanenta legatura cu beneficiarii nostrii, informandu-i de produsele noi aparute, sau de modificarile de legislatie.


Consultanta de specialitate

Calcul de necesar de caldura si de apa calda menajera, alegerea sistemului optim cerintelor beneficiarului, conditiile puse de legislatia in vigoare si de producatori, alte informatii privind buna functionare si legalitatea instalatiilor.Va stam la dispozitie pentru:
  • calcul incalzire in pardoseala,
  • dimensionare incalzire in pardoseala,
  • montaj al sistemului de incalzire pardoseala in Bucuresti si in tara.

Margas Instal va ofera:

  • Garantie de executie de 5 ani pentru toate lucrarile efectuate
  • Service si asistenta tehnica în garantie si postgarantie
  • Asistenta tehnica de specialitate
  • Realizarea necesarului de materiale pe baza proiectului de executie
Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat