Servicii

-SC Margas Instal SRL comercializeaza, proiecteaza si executa „la cheie” instalatii sanitare si instalatii de incalzire (instalatii de incalzire prin pardoseala, centrale termice, instalatii de incalzire solara, pompe de caldura).

Managementul societatii s-a concentrat inca de la inceput pe oferirea unor servicii complete beneficiarilor care doresc sa aiba confort optim in locuinte sau la locul de munca.

Ofertare si comercializare echipamente de incalzire si sanitare

Toate produsele oferite de noi sunt omologate si atestate de institutiile specializate si recunoscute pe plan extern. Echipamentele si serviciile au un raport pret/calitate corect bazat pe o buna cunoastere a pietei si a caracteristicilor declarate de producatori.

Montare / instalare pompe de caldura, instalatii solare, centrale termice si sisteme de tratare a apei, executie lucrari de carotare in beton, revizii periodice

Pentru realizarea unor instalatii cu o functionare ireprosabila si cu durata mare de viata folosim materiale si tehnologii moderne de executie. Personalul propriu este scolarizat periodic si echipat cu mijloace moderne de lucru.

Service reparatii si intretinere instalatiilor cu pompe de caldura, instalatii solare, centrale termice si sisteme de tratare a apei

Servicii instalatiiColaborarea cu firma noastra nu inceteaza odata cu vanzarea produselor sau cu incheierea procesului verbal de receptie a lucrarii. Intretinerea si repararea centralelor termice trebuie executate in conformitate cu prevederile producatorilor si prescriptiilor legale in domeniu. Prin intermediul contractelor de service ramanem in permanenta legatura cu beneficiarii nostrii, informandu-i de produsele noi aparute, sau de modificarile de legislatie.


Consultanta de specialitate

Calcul de necesar de caldura si de apa calda menajera, alegerea sistemului optim cerintelor beneficiarului, conditiile puse de legislatia in vigoare si de producatori, alte informatii privind buna functionare si legalitatea instalatiilor.Va stam la dispozitie pentru:
  • calcul incalzire in pardoseala,
  • dimensionare incalzire in pardoseala,
  • montaj al sistemului de incalzire pardoseala in Bucuresti si in tara.

Margas Instal va ofera:

  • Garantie de executie de 5 ani pentru toate lucrarile efectuate
  • Service si asistenta tehnica în garantie si postgarantie
  • Asistenta tehnica de specialitate
  • Realizarea necesarului de materiale pe baza proiectului de executie
WhatsApp chat