Încălzire în pardoseală REHAU

Alege calitatea – REHAU

rehau logo

Am ales gama REHAU pentru incalzirea in pardoseala. De ce REHAU?

REHAU este o marca de prestigiu pe plan international in domeniul prelucrarii polimerilor si a ofertei de sisteme. Clientii, furnizorii si colaboratorii considera ca marca REHAU promoveaza performanta, calitatea, inovatia si design-ul competent. Aceste calitati au stat la baza succesului companiei inca de la infiintarea acesteia in 1948. Prin inovaţii de excepţie şi printr-o înaltă fiabilitate, REHAU îşi creează avantaje concurenţiale pe termen lung.

incalzire in pardoseala

Experienta Rehau in sisteme de incalzire si racire prin pardoseala

In domeniile Constructii, Automotive si Industrie Rehau isi foloseste experienta acumulata si competentele pentru a dezvolta nu numai sisteme, ci si tehnica materialelor si suprafetelor. Fiindcă poziţia de lider internaţional în sfera produselor, consultanţei şi a service-ului se consolidează prin oferte de sistem şi servicii ajunse la maturitate. Scopul este acela de a oferi clientilor solutii valoroase, folositoare, avand la baza sisteme inteligente si creative, fiindu-le astfel un partener serios pe termen lung. Performantele obtinute de aceasta firma sunt rezultatul unor standarde inalte de calitate, a produselor ecologice, precum si a unui parteneriat dinamic si de incredere cu institutii din alte domenii de activitate.

REHAU ocupă un loc de frunte în domeniul inovaţiei cu 170 de locaţii în întreaga lume.
În Austria, REHAU are reprezentanţă înca din anul 1956. De aproape 15 ani de aici se structurează şi se administrează cu succes şi regiunea de sud-est a Europei, care în prezent are 24 de locaţii din 19 ţări.

Compania REHAU este reprezentată în Romania din anul 1996. În prezent există 3 birouri de vînzări la Bucureşti, Cluj si Bacău.

Rehau va poate oferi :

Sisteme complete pentru incalzire in pardoseala REHAU;
Sisteme de aspiratie centralizata REHAU;
Pompe de caldura REHAU;
Sisteme de panouri solare REHAU;
Sisteme complete de incalzire si racire a suprafetelor REHAU;
Tevi PE-Xa (Rautitan);
Tevi industriale (Raupex)
Tevi preizolate (Insulpex)
Canalizare fonoabsorbanta (Raupiano Plus)

Pentru construcţii eficiente d.p.d.v. energetic, pentru utilizarea energiilor regenerabile şi managementul apelor, precum şi pentru mobilitate şi Future Living, REHAU are contribuţii durabile cu privire la provocările ecologice şi economice ale viitorului. Know-how-ul specific celor trei domenii de specialitate Construcţii, Automotive şi Industrie este interconectat în mod consecvent.

incalzire in pardoseala rehau

Competenţa şi plăcerea de a inventa au făcut din REHAU lider al ofertanţilor de sisteme şi prestatorilor de servicii pentru soluţii pe bază de polimeri, în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Datorită combinaţiei între înaltă performanţă în dezvoltare şi organizare puternic descentralizată a vânzărilor şi service-ului, grupul internaţional se situează pe piaţă în topul ofertanţilor. În concepţia Rehau, înaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor şi până la execuţie precum şi pasiunea pentru fascinanta utilitate şi potenţialul materialelor polimere sunt premise esenţiale pentru a fi o marcă de top de succes pe plan mondial.
Orientarea antreprenorială pe termen lung face din REHAU un partener independent şi de încredere pentru clienţii din întreaga lume.

Alege incalzire in pardoseala REHAU – cea mai eficienta solutie pentru orice tip de locuinta!

WhatsApp chat