Cautam Parteneri In Tara

Cautam instalatori !

ESTI INSTALATOR? NOI CAUTAM INSTALATORI SI TE VREM CA PARTENER!

CAUTAM INSTALATORIDaca te consideri un instalator priceput si serios, noi dorim sa te avem colaborator in echipa noastra.
Nu conteaza zona in care iti desfasori activitatea, avem lucrari pe care sa le dezvoltam impreuna in orice zona a tarii.

Inceputul colaborarii noastre va debuta cu o scolarizare gratuita la cei mai prestigiosi producatori, iti vom oferi tot suportul necesar pentru orice lucrare de montaj si punere in functiune a echipamentelor.

Colaborarea pe care ne-o dorim vizeaza in general instalarea, punerea in functiune si service-ul pentru lucrari de incalzire prin pardoseala, instalatii sanitare, pompe de caldura si instalatii solare.

Ne ocupam noi de gasirea lucrarilor si discutiile cu clientii, de livrarea echipamentelor si a documentelor necesare, iar tariful de executie a lucrarilor il vom stabili impreuna sau va fi stabilit de tine in totalitate.

Daca rezultatul final este un client multumit si o recomandare pentru noi, promitem o colaborare benefica pentru tine si de lunga durata.

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii, o sa discutam deschis toate aspectele si iti garantam ca ambele parti vom avea numai de castigat.

E-mail: tehnic@margas.ro

Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat