Parteneri Margas Instal

Partenerii nostri sunt garantia calitatii produselor si serviciilor pe care le oferim.

 

RehauREHAU inseamna performanta in multe domenii. Gama se intinde de la analiza, concept si proiectare, executie si realizare pana la suportul în domeniul incalzirii in pardoseala.
HeatSpot produce pompe de caldura in varianta compacta, ce ocupa cat mai putin spatiu in locuinta dvs si beneficiaza de o gama larga de accesorii ceea ce ofera posibilitatea de a gasi solutia corecta pentru diferite obiective de constructii.
Vaillant este producatorul numarul 1 decentrale termice din Marea Britanie. Vaillant stabileste standardele pentru industria de incalzire de peste 135 ani si produce centrale revolutionare la cele mai înalte standarde posibile
Aquafilter Europe Ltd. este un producator polonez de sisteme de filtare a apei si componente pentru tratarea apei. AF Europa ofera produse pentru: microfiltrare, ultrafiltrare, nanofiltrarea si filtrare RO.

Promotie inclzire in pardoseala rehau 2020

Incalzire in pardoseala promotie pentru iarna lui 2020

Preturi incepand de la 16 euro/mp sistemul premium (placa cu nuturi Silentio Plus Silver, Teava Rautherm S 17×2, automatizare cu control temperatura pe fiecare camera)
Pentru toate lucrarile contractate in aceasta perioada beneficiati de aceasta oferta. Calitatea materialelor este acoperita de o garantie de 10 ani si o polita de asigurare de 1.000.000 euro pentru orice defect de fabricatie al producatorului.
Experienta noastra si cele peste 950 case facute cu astfel de sisteme ne recomanda in fata dvs.

Produse pe stoc in cantitati suficiente!
Puteti trimite cererea dvs de oferta pe adresa office@margas.ro insotita de planurile de arhitectura , locatie, numar de telefon si toate detaliile ce ar putea ajuta la intocmirea unei oferte cat mai exacte.

De asemenea ne puteti contacta si telefonic la 0727.958.167 sau prin intermediul chat-ului de pe site.

 

WhatsApp chat