Vă gândiți să instalați încălzirea prin pardoseală în casa dvs.? O decizie excelenta! Încălzirea prin pardoseală este foarte eficientă și poate fi instalată aproape oriunde. Acum, tot ce trebuie să faceți este să alegeți între un sistem uscat sau umed. Cum spune si numele, cele doua sisteme se diferentiaza in metoda de instalare; un sistem uscat implică instalarea conductelor în plăci de fibra celulozica, în timp ce conductele dintr-un sistem umed sunt instalate într-o podea de ciment. Cu un sistem uscat vă bucurați de tot felul de avantaje. Vom prezenta  mai jos principalele avantaje ale unui sistem uscat.

1 SISTEMUL DE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA USCATA INCALZESTE RAPID LOCUINTA Plăcile de izolare de fibra celulozica pentru un sistem uscat funcționează ca niște conductoare de căldură. Timpul de încălzire pentru acest sistem este mai scurt decât cel al unui sistem umed. În plus, componentele metalice ale unui sistem uscat asigură producția și distribuția rapidă a căldurii comparativ cu timpul necesar al incalzirii prin pardoseala cu sapa.

2 SISTEMUL IDEAL PENTRU O RENOVAREA APARTAMENTULUI DIN BLOCURILE “COMUNISTE”

Fie ca discutam de renovarea unui apartament sau a locuintei, avantajul major al unui sistem uscat il reprezinta inaltimea mica. Pe site-ul nostru, am prezentat sistemul  destinat revarilor cu o inaltime de 2.4cm – inaltime la care adauga pardoseala efectiva. In total, cu parchet sistemul uscat nu ocupă mai mult de 6cm înălțime. Acesta este un avantaj imens pentru proiectele de renovare cu o înălțime redusă a construcției, casele de construcție nouă cu cadru din lemn și / sau pardoseală din lemn. Pentru o sectiune a sistemului nu ezita sa accesezi margas.ro

3 O SOLUȚIE MARE PENTRU DIFERITE TIPURI DE PARDOSELI

Un sistem uscat poate fi combinat cu diferite tipuri de pardoseală: de la gresie la piatră naturală și chiar parchet! Pentru inaltimi mici, se poate instala pardoseala direct pe plăcile MARGAS din fibra celulozica, fără sapa.

4. PUTEȚI ÎNCĂLZI LA O TEMPERATURĂ SCĂZUTĂ

Capacitatea excepțională de transfer a căldurii unui sistem uscat face ca încălzirea la temperatură scăzută să fie o opțiune ideală. Astfel, economisiți factura de energie, în timp ce casa dvs. rămâne caldă.

5. POATE FI COMBINAT CU O SURSĂ DE CALDURĂ SUSTENABILA

Un sistem uscat poate fi combinat cu ușurință cu o pompă de căldură sau un cazan cu condensare; opțiuni foarte ecologice. Am prezentat pe facebook la inceputul lunii iulie un astfel de proiect realizat in Bucuresti.

6. SE RĂCEȘTE …

Când utilizați o pompă de căldură, puteți umple și conductele pentru sistemul uscat cu apă rece. Aceasta răcește treptat podeaua și oferă un climat răcoritor în lunile fierbinți de vară.

Doriți mai multe informații despre sistemul uscat? Ne puteti contacta telefonic, pe email sau prin formularul de contact de margas.ro!