Aditiv sapa incalzire prin pardoseala pret

Incalzirea prin pardoseala este o metoda de incalzire a incaperilor ce dateaza inca din antichitate si se bazeaza pe amplasarea corpurilor de incalzire sub nivelul podelei, caldura degajandu-se in acest fel cat mai uniform.

sapa incalzire in pardoseala la care se foloseste aditivul

Sistemele de incalzire prin pardoseala pot fi instalate in orice tip de podea, de la propriul camin, cladiri publice, cladiri industriale si pana la constructii de drumuri si poduri la incalzirea pentru topirea zapezii si a ghetii de pe suprafete ca: parcari, piste de decolare si aterizare, stadioane, poduri etc.

Dupa ce sistemul a evoluat considerabil si a fost perfectionat de-a lungul timpului s-a ajuns ca in prezent sa putem vorbi de incalzire prin pardoseala realizata in doua moduri: incalzire electrica, ce functioneaza cu ajutorul unor cabluri incalzitoare aflate in pardoseala si incalzire cu apa, acest tip avand la baza montarea unor tevi sub pardoseala, care preiau apa calda a sistemului de incalzire centrala.aditivul de sapa rehau

Indiferent pentru care din cele doua sisteme de incalzire a spatiului dvs. optati, veti avea nevoie de un aditiv pentru sapa, care sa asigure succesul lucrarii, la un raport calitate-pret optim.

In cazul unui astfel de sistem de incalzire, sapa trebuie sa aiba o inaltime corespunzatoare pentru a asigura acoperirea tevilor de incalzire prin pardoseala si pentru a se evita fisurarea. Pentru a permite sapei sa incadreze mai bine tevile de incalzire, este recomandat sa se adauge un aditiv pentru sapa, care are rolul de a oferi o structura omogena sapei si asigura transferul termic prin material cat mai bun.

Aditivul pentru sapa utilizat pentru sistemul de incalzire in pardoseala se poate folosi atat in interior, dar si in exterior, deci in zone umede. Acesta asigura un nivel crescut de impermeabilitate, ceea ce scade riscul unei posibile fisuri si imbunatateste rezistenta mecanica.

Caracteristici

–         Aditivul sapa pentru incalzirea in pardoseala imbunatateste fluiditatea sapei si impiedica macinarea acesteia cauzate de dilatarile ce se produc prin incalzirea ei;

Calculator pret

Calculator pret

–         Este un produs plastifiant, distribuind mai bine granulele in volum, ceea ce permite reducerea cantitatii de apa din amestec si imbunatateste conductivitatea termica a sapei de incalzire;

–         Este usor de aplicat, fiind gata de acoperire intr-un timp scurt;

–         Previne formarea bulelor de aer, asigurand un transfer termic optim in circuitele de incalzire in pardoseala

–         Creste rezistenta la tractiunea din inconvoiere si presiune;

Pretul unui aditiv sapa pentru incalzire prin pardoseala difera in functie de firma producatoare. Pe piata sunt numeroase firme, recunoscute national si international, care furnizeaza o paleta larga de aditivi, la preturi avantajoase si de o calitate suprioara care sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.