In cativa ani, sistemele de incalzire mari consumatoare de combustibili, prezente inca in majoritatea tarilor, vor deveni storie. A trecut demult vremea sobelor din teracota, a caloriferelor ineficiente si inestetice, care, pana nu demult, erau singurele variante ce ne puteau oferi caldura pe timp de iarna.
Deja a inceput un nou secol in ceea ce priveste sistemele de incalzire, si anume acela al sistemelor de incalzire in pardoseala si nu numai.Happy Crawling Baby

             Sistemele de incalzire in pardoseala vor deveni o optiune necesara!

Ca sa poti alege un sistem eficient de incalzire nu te poti baza niciodata doar pe reducerile specifice fiecarui sezon, pe lichidarile de stoc sau pe oferte primite de la diversi. Calitatea si eficienta este clar ca vor implica niste costuri… Pornind de la sisteme care promit multe… vrute si nevrute, este bine sa ne orientam dupa cateva criterii bine stabilite in alegerea sistemului de incalzirein pardoseala. Identificarea acestor criterii va va ajuta sa faceti diferenta dintre un sistem de incalzire bun si altul mai putin bun, ca sa nu ii spunem altfel.

 

Nu este nevoie de studii amanuntite sau de cunostinte aprofundate ca sa ne dam seama unde se claseaza un sistem de incalzire in pardoseala pe o scara de la 1 la 10… Daca a venit momentul sa luati o decizie in aceasta privinta, MARGAS INSTAL va ofera solutia: sisteme de incalzire in pardoseala cu agent termic, garantate de producator pe o perioada de 10 ani.

             Cum stiu daca achizitionez un sistem de calitate?

In ultimii ani tehnologia a evoluat rapid si odata cu ea au aparut noutati si in materie de incalzire a spatiilor interioare. , Sistemele de incalzire in pardosela de la REHAU se bazeaza pe zeci de ani de experienta, pe testare si evaluare si mai ales pe numarul foarte mare de clienti care deja au optat pentru un astfel de sistem si care nu au avut reclamatii in nici-o privinta. Calitatea sistemelor de incalzirein pardoseala REHAU a fost dovedita in fata multor sisteme care incearca inca sa acapareze piata prin preturi mici si minusuri ascunse.
Un sistem de incalzire in pardoseala de calitate nu inseamna numai piese componete garantate ci si experti in domeniu, seriozitate si promptitudine in solutionarea oricarei cereri din partea dumneavoastra.

Calculator pret

Calculator pret

             Sisteme de incalzire de TOP

Un astfel de sistem de incalzire amplasat sub podea este invizibil, o calitate universala, specifica tuturor sistemelor de de acest fel, care insa nu face diferenta intre sistemele de nota 10 si cele mediocre.
Un sistem de top va prezenta pentru client o garantie ce se extide la cativa ani de utilizare. Nu intotdeauna ceea ce e ieftin este si bun, insa de cele mai multe ori, un brand cu renume, asa cum este REHAU, poate garanta ceea ce concurenta acum „descopera”.
Asadar, pentru a va asigura ca nu aruncati banii pe fereastra pentru un sistem de incalzire ineficient si care mai tarziu va genera costuri suplimentare, va recomandam sa alegeti o companie cu experienta, specializata in acest domeniu.