Cand vine vorba despre incalzirea in pardoseala inca ne mai punem probleme daca sa alegem acest sistem sau nu, daca face fata cerintelor necesarului de caldura al casei noastre, daca se poate monta si la noi acasa, daca…daca…
Vom incerca sa raspundem cat mai pe scurt, ca sa nu va plictisim, la cativa din acesti daca sa-mi instalez sau nu incalzire in  pardoseala!

 1. Daca se strica ceva la sistemul de incalzire in pardoseala ce fac? Scot toata podeaua ca sa repar?
Nu, nu scoateti podeaua, acest mit este unul fals. Acest tip de sistem se defecteaza foarte, dar foarte greu, dauna se poate localiza cu mare precizie, astfel incat se va repara sau indeparta o singura piesa. Ba, mai mult decat atat, sistemele de incalzire in pardosela oferite de MARGAS INSTAL au o garantie de zece ani si nu necesita intretinere.

Calculator pret

Calculator pret

2.Este dificil sa instalez sistemul de incalzire in pardoseala ?
Instalarea dureaza de la cateva ore pana la 2-3 zile in functie de suprafata pentru care se doreste un astfel de sistem. Incalzirea in pardoseala poate fi montata atat intr-o casa aflata in constructie cat si intr-o casa in care exista deja locuitori. Nu este important ce tip de pardoseala exista sau care va fi aplicat ulterior.3. Ce costuri de instalare presupune Incalzirea in pardoseala? Imi pot permite sistemul?!
Sistemul de incalzire clasic, cu radiatoare, presupune costuri mai mari cu peste 50% fata de un sistem de incalzire prin pardoseala cu agent termic. Temperatura o reglati dvs. in functie de gradul de confort dorit. Simplitatea sistemului va permite o flexibilitate sporita si o utilizare facila.
IGT_0358
4.Pot monta Incalzire in pardoseala numai in anumite camere?!
Incalzirea in pardoseala se poate monta in orice camera dotiti dumneavoastra sau in orice tip de cladire: bai, bucatarii, garaje, dormitoare, sufragerii, camara, biserici, scoli, magazine…si lista poate continua….5. Cum se regleaza Incalzirea in pardoseala? Imi va fi greu sa o reglez singur?!
Sistemele de incalzire in pardoseala sunt foarte simplu de utilizat si de reglat cu ajutorul unui termostat existent in fiecare camera, sau printr-un panou central, ce are drept scop reglarea senzorilor si termostatelor din cladire. Fiecare dintre dvs isi poate alege, in functie de preferinta, gradul de caldura sau de racoare dorit.6. Am auzit ca pot sa si racesc camera cu Incazirea in pardoseala, este adevarat?!
Absolut da!!! Un astfel de sistem isi dovedeste utilitatea atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara, oferind temperatura interioara optima in functie de sezon.7. Incalzirea in pardoseala se monteaza doar sub gresie, iar eu vreau parchet… ce fac?
Ei bine montati exact ce va doriti!!! De la parchet la placi ceramice, la piatra naturala, mocheta, marmura, linoleum, covor sau orice alt material,incalzirea in pardoseala permite orice fel de finisaj in aceasta privinta.
man-and-boy-enjoying-warm-wood-floors
8. Cum imi afecteaza Incalzirea in pardoseala sanatatea?!
Sanatatea dvs va fi in deplina siguranta cu un astfel de sistem. Stim destul de bine ca mersul descult direct pe podea are beneficii majore asupra sanatatii….deci ce poate fi mai placut decat sa va plimbati descult/a direct pe podea? si daca temperatura este perfecta, ce ne-am putea dori mai mult? Asadar o circulatie mai buna si un impact direct benefic asupra oaselor, deja sunt doua puncte forte pentru un astfel de sistem… 🙂9. Ce fac cu praful care se plimba prin camera? Este acesta unul dintre dezavantajele incalzirii in pardoseala?!
Nicidecum!!! Incalzirea in pardoseala genereaza o miscare lenta a aerului in incapere, iar o instalare si o setare corecte ale sistemului nu vor creste viteza de circulatie a aerului, nu vor creste nivelul bacteriilor sau nivelul unor factori daunatori, ci vor mentine un nivel optim de umiditate. Chiar si in cazul persoanelor care sufera de alergie la praf sistemul de incalzire in pardoseala poate deveni un foarte bun prieten si o solutie in acelasi timp.10. Cum pot sa stiu daca toate raspunsurile de mai sus sunt adevarate?!
Absolut toate explicatiile oferite la intrebarile de mai sus sunt verificate si testate de specialisti si, mai mult decat atat, sunt confirmate de catre multitudinea de clienti care deja au ales un astfel de sistem de incalzire.