Anul 2017 a fost guvernat de vanzarile la incalzire in pardoseala cu teava RAUTHERM S 17×2 si placa cu nuturi VERIONOVA. La inceputul anului 2018 acest sistem a fost completat cu o gama larga de distribuitoare din inox cu durata mare de viata, precum si de un sistem complex de control al temperaturii cu noile termostate de camera tip „NEA”. 90% din potentialii beneficiari si-au indreptat atentia catre sistemele premium ale incalzirilor in pardoseala. De aceea ne simtim datori sa va tinem la curent cu noutatile in domeniu.

 Intrucat trendul vis a vis de pardoselile REHAU se mentine in 2016, vom prezenta noutatile in domeniul incalzirii/racirii prin pardoasela: termostatele tip Nea si tehnica de reglaj REHAU RAUMATIC HC BUS.Ce sunt si ce pot face aceste termostate noi, tip NEA:
termostat de camera REHAU NEA
         Noul termostat de camera Rehau, din seria Nea, este destinat reglarii temperaturii sistemelor de incalzire a suprafetelor. “NEA” Rehau oferă regulatoare digitale pentru fiecare cameră în parte, deosebite din punct de vedere optic, pentru încălzirea şi răcirea suprafeţelor. Temperatura dorită se poate regla prin intermediul a trei taste şi se transmite în mod automat sistemului. Datorită adâncimii reduse de numai 25 mm şi a designului clar, modelele devin elemente structurale în completare la spaţiile moderne de locuit. Dispozitivul se remarca printr-un design modern si atractiv, asigurand o deservire simpla, montaj facil si functii accesibile. Astfel, sistemul este compact si plat, dispunand de un ecran de tip LCD luminat, pentru optimizarea vizibilitatii parametrilor afisati. In ceea ce priveste instalarea, aceasta se poate realiza atat sub tencuiala, cat si direct pe perete. Interfata cu utilizatorul include simboluri sugestive, iar comanda prin intermediul celor trei taste este clara si intuitiva. Dispozitivul poate fi protejat impotriva folosirii fara autorizatie de catre copii, prin intermediul unui element de blocare de siguranta. Nea prezinta trei grade de operare (utilizatori finali, service si experti) ce permite accesul la diferite niveluri de reglaj pentru stabilirea valorilor parametrilor specifici, evitandu-se, astfel, modificarea accidentala a setarilor de baza. Termostatul poate fi combinat, in mod optional, cu senzorul de distanta Rehau. Pe piata internationala de instalatii sunt disponibile variantele de incalzire (H), furnizare a agentului termic cu program temporizat (HT) si incalzire/racire temporizata (HTC), dispozitivul fiind fabricat in variante de alimentare la tensiune de 230 V sau 24 V.
Acest termostat de camera este castigatorul unui important premiu, care il califica in cursa pentru cel mai bun termostat de camera realizat pana in prezent.

Calculator pret

Calculator pret

Tehnica de reglaj Rehau Raumatic HS Bus
Odată cu dezvoltarea tehnicii de reglaj a încălzirii/răcirii,s-a realizat un reglaj confortabil şi un indicator al viitorului.
Sistemul de reglaj REHAU RAUMATIC HC BUS este un sistem de reglaj bazat pe Bus. Toate componentele din cadrul unui segment de sistem sunt legate prin intermediul unui cablu-sistem de bus-uri de câmp, astfel încât şi la instalaţiile mari necesarul de cablare rămâne redus. Instalaţia completă de încălzire Rehau prin pardoseala poate fi comandată prin intermediul internetului cu ajutorul unei cartele web.