In contextul pandemiei Covid 19 si in deplin acord cu măsurile si prevederile privind siguranța sănătății publice impuse de autoritatile guvernamentale, vă informăm  ca firma noastra isi continua activitatea, atat timp cat autoritatile nu impun alte masuri care sa ne oblige la intreruperea acesteia.

Cu acordul clienților noștri, finalizăm lucrările în desfășurare, continuăm să primim noi comenzi prin telefon sau email și putem începe noi proiecte, întotdeauna în conformitate cu procedurile noastre ajustate la situația sanitară.

În aceasta perioada, în care păstrarea sănătății tuturor este prioritară, vă asigurăm de angajamentul și de sprijinul nostru pentru a depăși acest moment dificil, cât mai curând posibil.

Pandemia Covid-19 reprezinta un moment dificil pentru toti, iar distantarea sociala si masurile adoptate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta au limitat libertatea de miscare. De aceea, pentru a veni in sprijinul clientiilor nostri, mutam on-line departamentul de ofertare. Fara sa te deplasezi, cu o conexiune buna la internet poti obtine oferta personalizata de incalzire in pardoseala.

Care sunt pasii? Accesati site-ul nostru margas.ro,  pagina CALCULATOR si  completati informatiile solicitate pentru a putea sa va contacteze unul din reprezentantii nostri. Pentru a genera oferta personalizata, avem nevoie de:

  • locatia proiectului – in functie de zona avem un anume pas la teava Rautherm-S Rehau
  • planul locuintei – este importanta repartitia camerelor, destinatia lor,  sunt aspecte care ne influenteaza numarul termostatelor, servomotoarelor, al circuitelor, cutiilor de distribuitor, s.a.
  • datele de contact – telefon, adresa de email. Este bine ca dupa ce finalizam calcul pentru proiectul dumneavoastra sa avem o adresa de email la care sa il transmitem.

Cu siguranta, doar o lista de materiale, cantitati si un cost in josul paginii nu va ajuta foarte mult in luare unei decizii corecte pentru confortul dumneavoastra. Asadar, am realizat o prezentare a noastra, a produselor pe care le folosim in Pachet Premium Silver si o atasam la fiecare oferta transmisa.

Pentru informatii suplimentare si alte detalii puteti stabili o vizita virtuala cu unul din consilierii nostrii tehnici. Fiecare proiect are particularitatile sale, fiecare client are o anumita viziune asupra proiectului sau … pentru toate aceste cazuri se poate face un tur virtual al depozitului nostru in urma unei programari prealabile.

Pentru a obtine programarea turului virtual prin intermediul skype sau zoom meeting este nevoie de o solicitare – un sms sau un email este suficient ca reprezentatul nostru sa revina cu un email care va contine instructiuni si confirmarea programării. Un simplu click si va bucurati de consultanța tehnicienilor noștri dedicați – un sprijin concret in luare deciziei corecte pentru viitorul caminului dumneavoastra!