Proiectul la care s-a montat pompa de caldura ALTHERMA 3 H F de la Daikin a cuprins pachetul de incalzire in pardoseala Premium Silenzio Silver pentru o suprafata de 240mp.  Acesta cuprinde teava Premium Rautherm S 17x 2 de la Rehau, care beneficiaza de 10 ani garantie cu polita de asigurare in valoare de 1.000.000 Euro si placa cu nuturi de 30-2 SILENZIO Silver Plus 50mm (30mm pentru izolatie).

Placa Silver Plus cu izolaţie din Neopor este realizata din materia primă inovatoare, al cărei avantaj esenţial constă în combinarea dintre polimerul de EPS şi un produs organic natural: grafitul. Acesta din urmă, încapsulat în structura celulară, absoarbe şi reflectă radiaţiile de căldură, îmbunătăţind semnificativ performanţa de izolare a materialului. Astfel, datorită acţiunii sale asupra conductibilităţii termice, panourile izolante din Neopor au o capacitate de izolare termica mai mare cu 35% faţă de panourile tradiţionale din EPS si 42% imbunatatire a capacitatii de izolare fonica.

Asadar… o astfel de incalzire in pardoseala merita ce este mai bun, iar ce este mai bun s-a materializat in pompa ALTHERMA 3 H F!  O recomanda tehnologia bluevolution (atinge clasa de eficiență sezonieră A+++), utilizarea agentului frigorific R-32, cât şi  designul unic. Altherma este solutia perfecta pentru încălzire, prepararea apei calde menajere, cât și răcire. Si, totusi, de ce am optat pentru aceasta pompa? Deoarece se remarcă prin funcționalitatea avansată, eficiența sezonieră optimă, economii de energie și costuri de funcționare reduse.  Altherma 3 H F se poate utiliza atât pentru încălzirea prin pardoseală, cât și prin radiatoare. Dar ce trebuie sa retinem cand vorbim de pompa de caldura ALTHERMA 3 H F? Performanta ridicata, usor de instalat si usor de controlat!

Cum pompele de caldura de la Daikin permit diverse combinatii, in proiectul nostru am optat pentru unitatea exterioara si unitatea de pardoseala cu rezervor DHW integrat de 180L (modelul permite si boiler de 230L).  Ambele te surprind prin cat de putin spatiu ocupa, de exemplu unitatea interioara este de 60mmx60mm amprenta la sol si 1.65m inaltime. Aceasta vine si in doua variante de culoare: alb sau argintiu, iar in partea superioara interfata de utilizare este color si de inalta rezolutie.  Modulul hidraulic este dotat cu senzor de presiune, filtru magnetic, vas de expansiune, incalzitor electric de rezerva, senzor de pardoseala, valva cu 3 cai, pompa de circulatie, schimbator de caldura. Boilerul este reprezentat de un otel inoxidabil preizolat cu spuma PU.

Ca se instaleaza usor? Am mai mentionat, dar am si facut un clip pe care l-am incarcat si in canalul nostru de youtube. Apreciem orice like si subscribe! Iar daca va doriti o oferta personalizata pentru pompa de caldura potrivita proiectului dumneavoastra, dam si o cafea!

Ca se utilizeaza usor? Nimic mai simplu, datorita interfatei touch cu navigare in 9 pasi – 3 “butoane” de control si 2 “manere” de navigare ce permit scrollarea rapida prin meniu si schimbarea intuitiva a diferitelor valori.  Daikin eye este prezent si la acest produs. Important la prima configurare este sa va configurati corect profilul in functie de preferintele dumneavoastra (de la alegerea limbii la setarea zonelor principale, preferintele pentru incalzire, preferintele pentru racire, s.a.).

Tot in categoria „usor” intra si service-ul: acesta se face facil, din fata. Placa electronica este detasabila, pivotanta, iar racordurile la conducte sunt in partea superioara.  

Si ar mai fi multe de spus, dar va asteptam pe pe pagina noastra de facebook, pe canalul nostru de YouTube sa vedeti cat de impresionati am fost noi de pompa ALTHERMA de la Daikin. Like&subscribe este extrem de apreciat!