Incalzirea pe baza de energie solara a fost o preocupare a cercetatorilor inca de multa vreme, dar acum a devenit posibila. Iar sa-ti incalzesti pardoseala cu caldura produsa de soare este un mod eficient de a economisi energie. Stim deja cu totii ca incalzirea in pardoseala este un sistem ce lucreaza cu agent termic de joasa temperatura, ajungand  la 35-40 Grade.pardoseala cu sina

                    In multe din perioadele iernii, cand afara soarele straluceste, putem incalzi casa doar cu instalatia solara. Cum? Pai cu cat suprafata radianta este mai mare cu atat temeperatura agentului termic este mai scazuta, asta insemna ca sistemul solar poate furniza suficienta energie pentru a sustine pardoseala, ba mai mult poate incalzi si apa menajera
HPIM3132
                    Economisiti pana la 35% din costurile totale pentru incalzire si intre 65- 80% din energia necesara prepararii apei calde menajere, intr-un an, daca la sistemul dvs. de incalzire adaugati o instalatie solara.
Nu va ganditi ca soarele nu straluceste suficient iarna pentru a va incalzi casa pentru ca panourile solare au capacitatea de a putea capta si radiatia difuza a soarelui. E suficient ca acesta sa se intrevada printer nori si tot furnizeaza energie! Panourile solare se utilizeaza cu success si in tarile nordice, unde soarele nu straluceste ca la noi.

Calculator pret

Calculator pret

In lunile considerate de vara: aprilie – octombrie, energia captata de panourile solare asigura practic in intregime acest necesar. In restul lunilor, (de iarna) aportul de energie solara contribuie substantial la economia de combustibil consumat de centrala termica si implicit de sistemul de incalzire in pardoseala.
Ce am propune noi? O casa care sa fie aproape independenta de sursele clasice de combustibil: gaz, curent si care sa fie intr-adevar economica!

concept casa rehau